Goedkoopste tickets i.c.m. Air Miles

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Goedkoopste tickets i.c.m. Air Miles

Lekker weg dankzij een vliegticket, gedeeltelijk betaald met Air Miles!

Misschien vraag je je af of je het wel goed leest. Goedkoopste tickets i.c.m. Air Miles. Toch is het nu mogelijk om met de Air Miles die je spaart bij de Praxis, V&D, Shell, Albert Heijn, Gall en Gall en de Etos een vliegticket te boeken. Eindelijk zou je eigenlijk mogen zeggen gezien de toepasselijke naam Air Miles en vliegtickets. Ze zijn natuurlijk erg verbonden aan elkaar. Het is mooi om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met al je gespaarde Air Miles punten. Nergens boekt u uw vliegtickets goedkoper dan op Vliegtickets.nl i.c.m. Air Miles. En alleen bij Vliegtickets.nl kunt u vliegtickets deels met Air Miles betalen

Waar vlieg jij naartoe met je Air Miles?

Als je een vliegticket gaat boeken, naar welk land ga jij dan vliegen? Blijf je binnen Europa of ga je wat verder weg? Of misschien wil je wel wat verder weg en in een ander continent kijken hoe mooi het daar is? Het kan allemaal met de Air Miles punten. Je kunt in Europa een voetbalwedstrijd gaan bekijken in een grote stad. Ook kun je in een ander continent de cultuur gaan opsnuiven. Het is werkelijk heerlijk om te zien hoe je met een betaalbare vliegticket (dankzij de airmiles punten) de wereld kunt verkennen.

Heb je al een Air Miles pas en punten?

Dan kun je nog vandaag deze punten inruilen voor een goedkoper vliegticket. Wat we je echter als tip willen meegeven is, dat je Air Miles punten tegenwoordig ook kunnen verlopen. De oude airmiles punten vervallen na vijf jaar en alle nieuwe punten hebben een houdbaarheidstermijn van drie jaren. Het is dus belangrijk dat je af en toe een vliegticket gaat boeken om ook gebruik te kunnen maken van de airmiles punten.

Heb je nog geen Air Miles pas en houd je van vliegen?

Dan moet je er natuurlijk direct een gaan aanvragen. Dat kun hier online doen. Je kunt dan gaan tanken bij de Shell en boodschappen doen bij de Albert Heijn om in een korte tijd volop punten te krijgen om een goedkope vliegticket te boeken. Niets is zo mooi dan om boven de wolken te vliegen en de zon te zien schitteren. Ook het opstijgen is natuurlijk heerlijk wanneer je alles kleiner ziet worden en de wereld van een andere kant kunt bekijken. Het is een ervaring welke eigenlijk nooit zal vervelen.

Wacht niet langer en kies ervoor om met je Air Miles punten een vliegticket te boeken!

Hoe werkt het boeken met Air Miles?

Bij Vliegtickets.nl bepaal je zelf je eigen Air Miles korting tot een maximaal ingesteld bedrag per vliegticket. Dit maximale bedrag varieert van € 30 – € 60 per boeking. Daarnaast hebben wij ook speciaal geselecteerde Air Miles toppers met nog meer voordeel bij een vertrek vanaf Amsterdam.
 

klik hier voor verdere informatie

Over ons: globetrotter

Goedkope Rondreis.com is een professionele reiswebsite voor leuke rondreizen. Wij geven je informatie over alle bestemmingen en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis.

Stel uw vraag of plaats uw opmerking

*
*

*