blog
Een vakantiehuis huren in Duitsland

Een vakantiehuis huren in Duitsland

Duitsland is één van de populairste vakantiebestemmingen bij de Nederlanders. Niet gek dat ook jij een vakantiehuis hier wilt gaan huren. Onze Duitse buren hebben prachtige landschappen maar ook bezienswaardigheden die je kunt gaan ontdekken tijdens je vakantie. Denk bijvoorbeeld aan de Zugspitze, de grootste berg van het land, het Zwarte Woud, de Moezelvallei en wat zeker ook op je lijstje moet staan is Slot Neuschwanstein, een slot waar je een magisch gevoel van krijgt uit de 19de eeuw.

Vakantiehuis huren in Duitsland

Als je een vakantiehuis wilt huren in Duitsland is de keus enorm. Het is een groot land waardoor het aanbod aan vakantiehuisjes dat automatisch ook is. Een praktisch vakantiehuisje is een prima basis om je vakantie te beginnen en waar je in de avond heerlijk tot rust kan komen. Waarom je beter voor een vakantiehuisje kunt gaan in plaats van een andere overnachtingsmogelijkheid gaan we met je bespreken.

Meer vrijheid

Huur je een vakantiehuisje dan heb je meer vrijheid als wanneer je in een hotel overnacht. In een vakantiehuis kun je lekker in je pyjama gaan ontbijten, zonder dat je gek wordt aangekeken.Ook de boodschappen die jij nodig acht kun je zelf in huis halen en ben je niet afhankelijk van de producten die op dat moment beschikbaar zijn. Verder hoef je ook niet al te veel rekening te houden met het geluid dat je maakt omdat vakantiehuisjes meestal vrijstaand zijn. Een avondje naar je favoriete muziek luisteren of een karaoke avond organiseren is dus geen probleem. Zo bepaal je zelf hoe je vakantie verloopt en dat is natuurlijk ultiem genieten.

Gezellige sfeer

Een voordeel van het huren van een vakantiehuis is dat je in de meeste gevallen in een gezellige en huiselijke sfeer terecht komt. Vakantiehuisjes zijn vaak sfeervol ingericht, dit in tegenstelling tot hotelkamers die vaak strak en zakelijk ontworpen zijn. Je kunt eventueel zelf ook accessoires van huis meenemen om nog meer sfeer te creëren. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen. Een gezellig ingericht vakantiehuisje biedt extra ontspanning.

Altijd wat te doen in de buurt

Vakantiehuisjes staan over het algemeen op vakantieparken en die houden altijd goed rekening met de locatie. Als er in de buurt niets te doen is, trekt dat natuurlijk geen gasten. Daarom heb je vrijwel altijd de garantie dat er van alles te beleven valt in een straal van een paar kilometer. Denk aan allerlei activiteiten, bezienswaardigheden die je alleen van foto’s kent en de mooiste steden en dorpjes.

Vakantieparken Duitsland

Er zijn verschillende bekende vakantieparken die vakantiehuisjes aanbieden in Duitsland. Bekende namen waar je waarschijnlijk wel eens van hebt gehoord is Landal Greenparks, Center Parcs en Roompot. Ze zijn overal in het land te vinden, in de bossen, heuvels maar ook in de bergen. Ben je dol op het strand zijn er ook genoeg parken te vinden die over een privé strand beschikken of vlakbij een strand gelegen is. Ook beschikken de meeste vakantieparken vaak over een zwembad.

 

Schermafbeelding 2022 05 15 om 13.09.30

 

0