blog
3 leuke apps om je reiservaringen mee te delen

3 leuke apps om je reiservaringen mee te delen

Leestijd 1 Minuut

Ga je binnenkort rondreizen? Dan is het natuurlijk leuk voor de achterblijvers om al jouw reiservaringen met ze te delen. En eenmaal bij thuiskomst kun je nog eens lekker nagenieten van alle ervaringen die je in het buitenland hebt opgedaan. Maar met welke apps leg je nou al die mooie momenten vast? Want je hebt natuurlijk weinig zin om een uitgebreide reisblog bij te houden. Daar heb je helemaal geen tijd voor…

3 apps leuke apps om je reiservaringen mee te delen

Daarom hebben wij drie super goede apps voor jou opgezocht waarmee je alle mooie vakantiemomenten en ervaringen kan vastleggen en delen.

App 1:
Second Everyday

Voor een ieder die geen zin heeft om tijdens de vakantie te schrijven maar juist wél van filmen houdt, hebben we een handige app gevonden. Met de app Second Everyday kun je korte video’s van een seconde opnemen. Maak zoveel video’s als je maar wilt en plak deze op het einde van je reis eenvoudig aan elkaar. Zo verzamel je alle bijzondere momenten en je hoeft totaal geen verstand te hebben van videobewerking. Overigens is deze app geheel gratis voor gebruikers van Android toestellen. Heb je ene iPhone? Dan kan je tegen betaling gebruikmaken van deze mooie video app.

App 2:
LALALAB

Maak een fantastisch fotoboek met de app LALALAB. Veel mensen maken tijdens hun reizen de wereld aan foto’s… Meestal doen ze er bij terugkomst weinig mee. Jammer! Met deze app kun je in een aantal stappen een fantastisch fotoboek of poster maken. Tevens is het mogelijk om foto’s vanaf Facebook of Instagram in te laden. Voor Android- en iOS gebruikers is de app gratis te downloaden.

App 3:
Postagram

Een leuke reis app waarmee je foto’s die je hebt gemaakt tijdens je reis eenvoudig omzet naar een leuke ansichtkaart of vakantiefoto voor de achterblijvers. Postagram is een app die door iedereen eenvoudig te gebruiken is. Je upload gewoon een vakantiefoto en vult het adres in van degene wie je wilt verrassen met een leuke kaart. De app stuurt vervolgens de kaart op.

0
Goedkoperondreis.com