blog
Backpacken in Thailand

Backpacken in Thailand

Backpacken in Thailand is ontzettend populair. Voornamelijk onder jongeren. Het leven in Thailand is goedkoop en rondreizen in Thailand  is erg gemakkelijk. De Thai is doorgaans erg vriendelijk wat het alleen maar leuker maakt om hier te gaan backpacken.

Backpacken in het noorden van Thailand

Backpacken in het noorden van Thailand is voor de sportieveling: er zijn hier veel bergen en er zijn ontzettend veel mogelijkheden om sportieve dingen te doen. Je kunt hier op olifanten rijden, nationale parken bezoeken en een trekking in de jungle maken. Het leven in het noorden van Thailand is ook nog eens erg goedkoop. Er zijn hier doorgaans minder toeristen Backpacken in Thailanddan in het zuiden van het land. Het noorden van Thailand wemelt van waar je gemakkelijk mee kunt reizen en is ook nog eens genoeg openbaar vervoer beschikbaar. De bus, trein of boot zijn veelgebruikte vervoersmiddelen voor langere afstanden.

Backpacken in het midden van Thailand

Backpacken in het midden van Thailand is vooral populair onder de cultuursnuivers. Er zijn veel verschillende tempels, ruïnes en diverse andere bezienswaardigheden. De hoofdstad van Thailand ligt ook nog eens centraal in het land. Deze stad mag je zeker niet missen! Het is ontzettend druk, chaotisch, maar ontzettend gaaf om hier langs te gaan. Je kunt er bezienswaardigheden bekijken, winkelen, Thaise massages krijgen en een hoop lekker eten.

Backpacken in het zuiden van Thailand

Backpacken in Thailand

Het zuiden van Thailand is een prachtige eindbestemming als je aan het backpacken bent geweest. Het zuiden van Thailand staat vooral bekend om haar mooie stranden, de vele zonuren en de heerlijke ontspannende activiteiten. Denk maar eens aan snorkelen, duiken en de vele feesten! Het zuiden van Thailand is doorgaans iets prijziger, maar het scheelt allemaal niet veel. Voor € 20,00 per dag kun je prima rondkomen.

VOORBEREIDING

Bereid je altijd goed voor als je van plan bent om naar Thailand te gaan. Denk bijvoorbeeld aan een visum of de spullen die je mee gaat nemen.

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Thailand . Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

 

 

Vergelijk alleen de hotels en vliegtickets naar Thailand

 

 

0