Rondreis Thailand

Rondreis Thailand

Een rondreis Thailand is een rondreis door een van de mooiste landen in de wereld, een rondreis door het land van de ‘eeuwige glimlach’, een land dat alles te bieden heeft van natuur tot prachtige steden en een land waar rijkdom maar ook armoede heerst.
Zoals je kunt lezen heeft Thailand ontzettend veel te bieden, het is daarom ook een van de meest geboekte rondreizen ooit. Hieronder kan je direct beginnen met het vergelijken van rondreizen naar Thailand,

Natuur in Thailand

Rondreis Thailand

Als je gaat rondreizen door Thailand ben je natuurlijk niet alleen uit op de steden, Thailand biedt veel overweldigende en ongerepte natuur. Dankzij het gevarieerde landschap dat Thailand heeft en de tropische ligging hiervan beschikt Thailand over een grote verscheidenheid aan flora en fauna. In Thailand zal je onder andere een grote variëteit aan bomen, planten en bloemen vinden. De bloem de Orchidee is het nationale symbool van het land en zal je dan ook veel tegen komen.

Wanneer je door de natuur van Thailand rondreist zal je ook een grote hoeveelheid aan dieren tegen komen. Thailand bied een grote diversiteit aan zoogdieren, vogelsoorten, insecten en reptielen. Ook heeft Thailand een grote onder water wereld die jij tijdens jouw rondreis kan ontdekken. Vrijwel alle gebieden in Thailand hebben een uniek beeld en zijn een kijkje waard.

Interesse om een rondreis Thailand te boeken?

Hebt je zin gekregen om te gaan rondreizen door Thailand of zelf een excursiereis door Thailand te boeken? Dan raden wij jou aan om bij onze aanbieders te gaan vergelijken en de beste rondreis naar Thailand uit te gaan zoeken. De minimaal aangeraden reistijd voor een rondreis door Thailand is 8 dagen.

Rondreis Thailand

Culinair in Thailand

Als je bezig bent met jouw rondreis Thailand zal je ontdekken dat de inwoners van Thailand veel gefocust zijn op 1 ding en dat is lekker eten! De inwoners van Thailand stoppen hun hart en ziel in hun eten en hun filosofie is dan ook: Beter 10 keer per dag klein eten dan 3 keer per dag groot. Daarnaast is het Thaise eten ontzettend goedkoop, dankzij het geweldige klimaat is het voor Thailand heel gemakkelijk veel producten gemakkelijk te verbouwen.
De Thaise gerechten zijn niet altijd spicy zoals veel mensen denken, maar we kunnen er niet omheen dat ze graag pittig tot heet eten. Door de vele kleine eet kraampjes die hun eigen unieke voedsel maken zal jouw tong tijdens een rondreis in Thailand zich niet gaan vervelen. Ook is een Thailand een echte aanrader voor de vegetariër onder ons. Je hebt al eten en drinken vanaf 30 cent!

Voor rondreizen in Zuid Thailand hebben wij een speciale pagina en kunt u lezen in dit artikel

Steden in Thailand

Als jij een rondreis gaat maken door Thailand is er een wijd aanbod aan steden die je kan gaan ontdekken. Enkele van deze steden zijn :

Deze toeristische trekpleisters leven vaak volledig van het toerisme en daardoor zal je overal met open armen ontvangen worden.
Als je naar Bangkok gaat de hoofdstad van Thailand zal je een stad ontdekken die in enkele tientallen jaren is uitgegroeid tot een wereldstad, deze drukke metropool heeft een spirituele, culturele, diplomatieke en commerciële kant. In de steden van Thailand zal je veel eeuwenoude boeddhistische tempels vinden, prachtige paleizen, kloosters, moderne winkels en vele prachtige kanalen. Het koninklijk Paleis en Wat Phra Kaew in Bangkok is een aanrader voor iedereen die Thailand wilt bezoeken.

Wil je alles maar dan ook echt alles weten over Bangkok? Kijk dan op deze pagina: Citytrip Bangkok

Vergelijk hier direct alle reizen naar Thailand. Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

Vergelijk hier Hotels en Vliegtickets naar Thailand.

 

https://vimeo.com/841378344?share=copy