blog
Khao San Road in Bangkok

Khao San Road in Bangkok

Khao San Road in Bangkok is een must visit voor iedere backpacker die naar Bangkok reist. Je kunt werkelijk waar alles kopen in deze te gekke straat. Overdag is er niet echt veel te doen, maar in de avond gaat het helemaal los! Overdag kun je er vooral kleding kopen en in de avond begint het stappen pas écht. Je kunt hier gegarandeerd dronken worden als je wilt en je komt er veel toeristen tegen.

Overdag

Als je overdag naar Khao San Road vertrekt, kun je rekenen op een rustig straatje. Er zijn vooral veel verkopers aanwezig die je spullen of reizen willen verkopen. Je kunt hen daar vriendelijk voor bedanken en doorlopen. Er zijn talloze winkeltjes waar je van alles kunt kopen. Ook zijn er diverse restaurants waar je kunt genieten van het lekkerste eten. Fried Rice met chicken is zeker aan aanrader. Ook een Thaise salade is erg lekker. De papaya salade is hier erg goed. Verder heb je in deze straat erg veel massage salons

Khao San Road in de nacht

In de avond en nacht wordt het geheel overgenomen door volle kroegen, clubs en live bands. Overdag probeert men je al spullen aan te smeren, maar in de avond wordt dan alleen maar erger. Nu komen mensen op je af die je allerlei souvenirs willen verkopen. Denk daarbij aan laserpennen, armbandjes of bieropeners. Verschillende mensen zullen je proberen over te halen om naar een pingpong show te gaan. Je wordt dan met een tuktuk overgebracht naar een rosse buurt waar je kunt genieten van een bizarre show.

Lekker trippen?

Als je liever hier blijft, kan dat natuurlijk ook. Er zijn talloze bars en discotheken waar je tot diep in de nacht door kunt halen. Lachgasballonnen zijn er ook in overvloed, dus als je wilt kun je ook lekker trippen. Houd wel rekening met een kater de volgende dag, want nuchter kom je hier niet vandaan!

Wil je alles maar dan ook echt alles weten over Bangkok? Kijk dan op deze pagina: Citytrip Bangkok

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Bangkok

 

 

 

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Thailand. Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

 

 

 

Vergelijk alleen de hotels en vliegtickets naar Thailand

 

 

0