blog
Mooie jungletochten in Thailand

Mooie jungletochten in Thailand

Leestijd 1 Minuut

Waar maak je mooie jungletochten in Thailand?

Een jungletocht kun je op verschillende plekken in Thailand doen. Maar voornamelijk in het noorden van Thailand is dit erg leuk. De plek Chiang Mai staat erg bekend om haar mooie jungletochten.

Jungletocht rond Chiang Mai

Jungletocht in Thailand

Chiang Mai leent zich uitstekend voor jungletochten. Het plaatsje heeft veel guesthouses waar je kunt verblijven en je kunt heerlijk rondslenteren in de jungle. In de bergen rond Chiang Mai wonen allerlei bergvolkeren die inmiddels drukbezocht worden door toeristen. De bergvolkeren hebben dorpjes met allerlei kraampjes waar je leuke souvenirs kunt kopen. Een tochtje maken op een olifant kan je hier overigens vaak ook doen. De mensen hier leven nog echt als van oudsher. Men kent hier weinig luxe wat ontzettend leuk is om eens te zien.

Jungletocht rond Pai

Jungletocht in Thailand

Pai is ook een opkomende bestemming voor toeristen. Alhoewel het plaatsje nog niet zo drukbezocht is als Chiang Mai, is het zeker de moeite waard om hier een jungletocht te doen. De kosten zijn ten opzichte van Chiang Mai ook een stuk voordeliger. Rondom de jungle heb je allerlei grote rijstvelden. Hier moet je eerst doorheen voordat je daadwerkelijk in de jungle komt. Eenmaal aangekomen heb je steile stukken waar je overheen moet. In de bossen is vooral een hoop bamboe te zien.

Een gids meenemen tijdens de jungletocht

Het is raadzaam om voor beide plaatsen een goede gids mee te nemen. De gids weet genoeg over de plaats en kan ook nog eens leuke informatie vertellen. Als je bang bent om vies te worden is een jungletocht misschien niet iets voor jou, want dat word je zeker!

Wil je een complete rondreis door Thailand lees dan verder op onze special pagina rondreis Thailand

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Thailand . Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

 

 

Vergelijk alleen de hotels en vliegtickets naar Thailand

 

 

Voor meer informatie over andere landen in Azië > Rondreizen Azië

0