blog
Parasailen in Thailand

Parasailen in Thailand

Leestijd 1 Minuut

Parasailen in Thailand is recreatief vliegen waarbij een persoon wordt gesleept achter een boot. De boot stuurt de vlieger in principe de kanten op. De vlieger zelf heeft beperkte stuurkracht, maar moet dit doorgaans wel gebruiken tijdens het landen. De sleepkabel waar de vlieger zich aan vast houdt zit normaliter vast aan het pak dat de vlieger aan moet trekken. Op deze manier kunnen de boot en de vlieger niet elkaar per ongeluk verliezen.

Waar kan ik Parasailen in Thailand?

parasailen in thailand

Parasailen is erg populair aan de kust van Pattaya, dat in het oosten van Thailand ligt. Ook in Jomtien is het parasailen inmiddels populair geworden. Diverse hotels spelen in op deze toeristische behoefte. In beide plaatsen bereik je ongeveer een hoogte van 50 – 60 meter. Het uitzicht over het land en de zee is prachtig.

Wat zijn de kosten voor Parasailen in Thailand?

De kosten variëren een beetje, maar doorgaans is het ongeveer 500 – 1000 Baht. Meer moet je er zeker niet voor uitgeven. Daarnaast is het verstandig om een tijd af te spreken met de Thai. Sommige sessies duren slechts maar drie tot vier minuten. Vervolgens zak je alweer in de hoop dat je nog een sessie boekt.

Maak vooraf een goede inschattingParasailen in Thailand

De Thai is soms zelf niet capabel om een goede inschatting te maken wanneer parasailen wel of niet kan. Er zijn al meerdere mensen ongelukkig omgekomen doordat de weersomstandigheden niet optimaal waren. Daarnaast kun je drukke dagen beter mijden. Als je ongelukkig landt op het water kunnen varende boten je over het hoofd zien. Het is vrij moeilijk om weg te zwemmen voor boten wanneer je ingepakt bent met pak en het sleepkabel.

 

 

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Thailand . Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

 

 

Vergelijk alleen de hotels en vliegtickets naar Thailand

 

 

Voor meer informatie over andere landen in Azië > Rondreizen Azië

Rate this post
0

Geef een antwoord

Goedkoperondreis.com