blog
De 6 mijlpalen van Vietnam

De 6 mijlpalen van Vietnam

Leestijd 3 Minuten

Een rondreis door Vietnam is wellicht niet het eerste waar je aan denkt als je op vakantie wilt, maar het is toch een absolute aanrader. Vietnam is een indrukwekkend land waar je veel kan zien en doen. Het zal gegarandeerd een onvergetelijke reis worden. Vietnam is rijk aan boeiende bezienswaardigheden en highlights. De 6 mijlpalen van Vietnam mag je zeker niet overslaan als jij kiest voor een rondreis door Vietnam.

  1. Het stadje Hoi An

De 6 mijlpalen van Vietnam

Genieten van een heerlijk strand, een lekker hapje eten in een specialiteitenrestaurant, genieten van het uitzicht over het water en vooral ook heel veel winkelen. Daar staat het stadje Hoi An voor. Dit is ook wel de kleermakersstad en dat zegt natuurlijk alles. Je kunt hier de mooiste en meest unieke handgemaakte kleding kopen.

  1. De Easy Riders

De 6 mijlpalen van Vietnam

Gidsen op de motor! Als je een rondreis door Vietnam gaat maken, dan zal je dit naar alle waarschijnlijkheid niet doen op de motor. Echter, je kunt wel een deel van het land per motor gaan bezoeken. De Easy Riders zorgen ervoor dat je de mooiste plekjes rondom Đà Lạt kunt gaan verkennen. Stap achterop de motor en de gids brengt je naar onder meer chopstickfabrieken, koffieplantages, watervallen, kreken, baksteenmakerijen en eindeloos veel kleine, verborgen dorpjes. De totale tocht duurt drie tot vier dagen.

  1. De mooie Baai van Halong

De 6 mijlpalen van Vietnam

Een rondreis door Vietnam is niet compleet zonder bezoek aan de adembenemende Baai van Halong. Het bijzondere landschap zal een blijvende indruk achterlaten. Je kunt tussen de rotsformaties gaan zwemmen, aan kajaktocht of een vaartocht maken, een bezoek brengen aan de grotten en genieten van het uitzicht op de karst rotsen.

  1. Hué

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hué is een keizerlijke stad die zeker niet mag ontbreken aan je rondreis door Vietnam. Deze stad is bijzonder om te bezoeken, vooral omdat je er prachtige historische bezienswaardigheden kunt vinden. Zo zijn er verschillende tombes te bezoeken en ook de tempels zijn meer dan een kijkje waard. Wil je een hapje eten of lekker wat gaan drinken in een leuke gelegenheid? Dan is het Mandarin Café zeker een leuke optie. Hier kun je direct de meest inspirerende foto’s van het land bekijken.

  1. De drijvende markt

De 6 mijlpalen van Vietnam

In de Mekong Delta kun je een bezoek brengen aan de floating market, ofwel de drijvende markt. Dit is een unieke manier van winkelen. Alle winkeltjes zijn namelijk te vinden op bootjes. Je hoeft niet op elke boot te stappen om te zien wat er aangeboden wordt. Het hoofdproduct wordt namelijk gepresenteerd aan een stok die goed zichtbaar is. Er is zelfs een drijvende supermarkt aanwezig en in de Mekong Delta kan je ook een nacht doorbrengen in het drijvende hotel.

  1. De Sapa bergen

De 6 mijlpalen van Vietnam

In Noord-Vietnam zijn de Sapa bergen te vinden. Hier kun je eindeloze wandelingen maken door een prachtige natuur, langs talloze rijstvelden en verschillende sfeervolle, pittoreske dorpjes. Hier wonen de etnische minderheden van het land die je vriendelijk laten kennis maken met de rijke cultuur.

Ga op rondreis door Vietnam!

Een rondreis door Vietnam is bijzonder, inspirerend, uniek en zeker onvergetelijk. Natuurlijk kan je de beste aanbiedingen voor een rondreis door Vietnam vinden via Goedkoperondreis.com.

Een reis Vietnam boeken?

Als je van plan bent een rondreis te maken in Vietnam raden wij je aan om goed te vergelijken bij onze aanbieders. Op onze reisorganisatie pagina of offerte pagina vind je ook organisaties die voor jou een rondreis op maat kunnen samenstellen, zo kan je een rondreis in Vietnam boeken volledig gericht op jouw wensen.Voor meer informatie over Azië > Rondreizen Azië

Vergelijk hier direct alle reizen naar Vietnam

 

Rate this post
0

Geef een antwoord

Goedkoperondreis.com