Mauritius, een vakantiereis bestemming als geen ander

geplaatst in: blog | 0

Wow! Dat zullen de woorden zijn van vele mensen welke een vakantiereis naar Mauritius hebben geboekt. Mauritius is een zomervakantie bestemming waar je niet alleen kunt genieten van de mooie witte stranden en de helderblauwe zee! Nee, je kunt er ook heerlijk duiken. Onder duikers is dit dé topbestemming. Vooral aan de westkust van Mauritius en buiten het rif wordt er graag en ook volop gedoken gedurende de vakantiereizen. Mauritius is een zomervakantie spot met overdag een temperatuur van vijfentwintig graden welke soms stijgt tot dertig graden. Het is heerlijk om er te genieten van dit mooie land.

Waarom naar Mauritius op zomervakantie?

Mauritius, een vakantiereis bestemming als geen ander

Vooral de vele mogelijkheden om te duiken in en rondom Mauritius maakt het tot een geweldige vakantiereis bestemming. Het is een land waar je volop kunt genieten van zeekreeften, schildpadden, haaien en ook vele verschillende vissen. Soms kun je er ook walvissen of dolfijnen tegenkomen. Om nog maar te zwijgen over de mooie riffen en koralen.
Het kent een rijke geschiedenis welke je terugbrengt naar de tijd van de piraten. Ook zijn er verschillende Franse fregatten gezonken. Houdt je niet zo van duiken? Kies er dan voor om heerlijk te snorkelen in dit mooie land.
Naast de vele verschillende mogelijkheden om tijdens je zomervakantie te gaan duiken kun je er ook genieten van de geweldige resorts, hotels en villa’s. Geniet van de mooie zonsondergangen en neem vooral een duik in het heldere water op je zomervakantie.

Boek een vakantie en vakantiereis naar Mauritius!

Mauritius, een vakantiereis bestemming als geen ander

Ontdek op onze website de verschillende aanbiedingen .Boek een zomervakantie naar dit prachtige eiland. Lees wat er allemaal mogelijk is en ook welke verschillende locaties beschikbaar zijn op dit kleine paradijsje in de Indische oceaan! Je krijgt er zeker geen spijt van en het zal al snel een vakantiebestemming zijn waar je graag naartoe zult gaan.
Veel plezier ! De bestemming van jouw zomervakantie?

Dé vakantieaanbieders voor Mauritius

Ga nu direct boeken of klik voor meer informatie

[rwp-review id=”0″]
Volgen globetrotter:

Passie voor reizen

GoedkopeRondreis.com is een professionele reizenwebsite voor leuke rondreizen en stedentrips. Wij geven je informatie over alle bestemmingen in de wereld en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis en het geven van héél veel reisinformatie

Laatste berichten van