Rondreis Honduras

Rondreis Honduras

rondreis honduras

Een veilige rondreis HondurasRondreis Honduras

Honduras is waarschijnlijk niet het eerste land waar je aan denkt als je zoekt naar een leuke en inspirerende rondreis bestemming. Het land staat vooral bekend als bestemming waar je veel te maken krijgt met geweld en criminaliteit. Wij laten je zien dat dit zeker niet zo hoeft te zijn. Het is namelijk zo dat Honduras uitsluitend in bepaalde delen veel last heeft van ‘onregelmatigheden’. Er zijn prachtige plekken in dit land waar je gewoon veilig kan genieten van al het moois dat Honduras te bieden heeft.

Dit zijn de 5 (veilige) hotspots van Honduras.

1. Rio Cangregal

Als je tijdens je rondreis Honduras kennis wilt maken met de inspirerende natuur van het land, dan mag een bezoek aan een nationaal park natuurlijk niet ontbreken. Rio Cangregal National Park, of voluit Rio Cangrejal ub ger niiue Pico Bonito National Park, is een uitstekende optie. Je kunt hier spannende rafttochten maken, indrukwekkende jungletochten en zoektochten naar de dieren die er leven, zoals onder meer toekans, apen, jaguars en poema’s.

2. TelaRondreis Honduras

Tela is niet de beste plek om te bezoeken als je de rondreis Honduras maakt in de feestweken, welke in de zomer plaatsvinden, of in het voorjaar, tijdens het Semana Santa festival. In deze periodes is het er namelijk erg druk en dit is eigenlijk zonde. Tela is namelijk een waar paradijs op aarde.

3. Lake Yojoa

Tijdens een onvergetelijke rondreis Honduras wil je het grootste meer dat er te vinden is in dit land natuurlijk niet missen. Dit is werkelijk een inspirerende plek waar je helemaal tot rust komt. De omgeving rond het meer is zeker de moeite waard. Je vindt er onder meer ananasboerderijen, bossen, koffieplantages, vulkanen en eindeloos veel grote en kleine rivieren. Daarnaast zijn er ook prachtige archeologische opgravingen van de Maya’s te Rondreis Hondurasvinden.

4. Copán Ruinas

Copán Ruinas is een gemoedelijk, gastvrij en rustiek stadje waar je zeker veel kunt zien en doen. In de directe omgeving van dit stadje kan je veel bezienswaardigheden vinden, waaronder piramides, pleinen en tempels. Je kunt er prachtige foto’s maken. In de omgeving kan je ook veel veldjes en pleintjes vinden waar de plaatselijke jeugd samenkomt om te voetballen. Erg leuk om eens te gaan kijken.

5. Utila

Utila is een klein eiland dat te vinden is voor de kust van Honduras. De bevolking op dit eiland is heel anders dan die op het vaste land. Op dit eiland wonen mensen die afstammen van Engelse, Franse en Nederlandse piraten. Het eiland heeft niet alleen een goede sfeer, maar de omgeving is ook werkelijk onvergetelijk. Als een klein paradijsje midden op zee.

Wil je ook andere landen in Midden-Amerika bezoeken kijk dan even op de pagina voor alle rondreis bestemmingen in Midden-Amerika

Rondreis door Honduras

Een rondreis door Honduras is zeker aan te raden. Het land heeft veel moois te bieden, buiten de grote en drukke steden om, welke je beter kunt vermijden. Een rondreis langs de rustige en beeldschone plaatsen van het land is dan ook onvergetelijk. Via Goedkoperondreis.com kan je jouw ideale rondreis door Honduras vinden, en boeken tegen de meest scherpe prijs.

Vergelijk hier direct alle reizen naar Honduras. Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

Voor meer informatie over alle landen in Midden-Amerika : Rondreizen Midden-Amerika

Honduras- Midden-Amerika in beeld

 

 

 

Goedkoperondreis.com