stedentrip Nazareth
Waardeer dit artikel aub

Nazareth is gelegen in het noorden van Israël, in Centraal Laag-Galilea. In het oosten van de stad bevindt stedentrip Nazarethzich de Taborberg. De stad is een populaire stad onder toeristen en ook voor de lokale bevolking is de stad erg belangrijk. De stad fungeert namelijk als dienstencentrum voor de bevolking en de omgeving. De meeste toeristen zijn christelijke pelgrims uit het buitenland en ook Israëliërs gaan maar al te graag naar het stadje voor een korte stedentrip.

Klimaat in Nazareth

De stad kent een mediterraan klimaat. Dit wordt gekenmerkt door zachte winters. Sneeuwval komt maar zelden voor en de temperaturen dalen daarmee ook nauwelijks onder het vriespunt. In de zomermaanden kan het erg heet worden, met temperaturen die oplopen tot 30 graden Celsius. De meeste neerslag valt tijdens de lente.

Bezienswaardigheden in Nazarethstedentrip Nazareth

De stad heeft verschillende leuke bezienswaardigheden die je kunt bezoeken, waaronder de Kerk van St. Gabriël en de Basilica of the Annunciation.

Kerk van Gabriël

De kerk van Gabriël is gebouwd bovenop een natuurlijke waterbron van de put van Maria. In de kerk zou de komst van de Messias zijn aangekondigd. Ook Jezus zou hier gepredikt hebben. Deze kerk is de orthodoxe tegenhanger van de Basiliek waar dit ook wordt beweerd. Deze kerk stamt uit de 18e eeuw en is voor een deel ondergronds gebouwd.

Basilica of the Annunciationstedentrip Nazareth

Basilica of the Annunciation, oftewel de Basiliek van de Aankondiging, is de plek waar de engel Gabriël verscheen om te vertellen dat Maria haar leven zou schenken aan Jezus. Dit gebouw is de allergrootste basiliek van het Midden-Oosten. In 570 werd de eerste kerk gebouwd en door de jaren heen is de kerk enkele keren afgebroken en opnieuw gebouwd. De huidige variant werd in 1969 afgerond en wordt goed onderhouden.

Kerk van Sint-Jozef

De kerk van Sint-Jozef werd gebouwd op de ruïnes van agrarische gebouwen. Jozef, de man van Maria, had hier zijn schrijnwerkerij. Dit gebouw is uit de tijd van de Kruisvaarders en bevat interessante fresco’s. Ook zou dit de plek zijn geweest waar Jezus gebeden heeft.

Nabi Sainstedentrip Nazareth

Vanaf Nabi Sain heb je een prachtig uitzicht op Galilea. Je kunt het oude badhuis bezichtigen dat pas werd ontdekt toen men de omliggende winkels ging verbouwen. Ook staat er een elegant landhuis die nog stamt uit de tijd van het Ottomaanse Rijk.

Hotels in Nazareth

Het hotelaanbod in de stad is enorm. Het ontvangt al eeuwenlang christelijke pelgrims en daar zijn de hotels van vandaag nog steeds op ingericht. Ook de ‘gewone’ toeristen hebben een breed aanbod aan hotels. Je hebt keuze uit zowel budgetvarianten als luxehotels. Vooral in de kersttijd is het leuk om een hotel te boeken. De versieringen bij ieder hotel zijn ontzettend mooi en door haar bonte kleuren wordt de sfeer ontzettend gezellig.

Vervoer

Het busvervoer in de stad wordt geregeld door Nazareth Transport & Tourism en United Nazareth Buses. De bussen zijn relatief voordelig en je kunt een kaartje kopen in de bus zelf. Je kunt er ook voor kiezen om van te voren een strippenkaart te kopen, waarbij je tien keer met de bus kunt reizen. Dit is iets voordeliger dan een los kaartje en voor toeristen ook een aanrader.

 
 

Wil jij een rondreis Israël maken?

Oriënteer je goed op de mogelijkheden! Ga zoveel mogelijk reisbureaus vergelijken op onze website. Wij hebben alle reisorganisaties voor jou op een rij gezet, zodat je gemakkelijk de beste en goedkoopste rondreis kan vinden! Klik dus snel op de knop hieronder om te gaan beginnen met vergelijken bij meerdere betrouwbare reisbureaus!

Vergelijk hier direct alle reizen naar Nazareth. Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

isropaprijsvrij-logo-300x175

 
 
 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Israël. Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

kras-logo-300x175tui-logo-300x175nrv-logo-300x175djoser-logo-300x175fox-logo-300x175isropastip-logo-300x175corendon-logo-300x175

 
 
 

Rondreis Israël

Stedentrip Haifa

Stedentrip Jeruzalem

Stedentrip Tel Aviv

Rondreizen langs Israëlisch natuurschoon

 
 
 

stedentrip Nazareth
0 Reviewer
0 Gemiddeld (0 beoordelingen)
Activiteiten
Bevolking
Cultuur
Eten / drinken
Natuur
Steden
Strand / zee
Touroperator
Alle beoordelingen en ervaringen: 0 Plaats beoordeling

Ben jij de eerste die een beoordeling achter laat?

Plaats beoordeling

 

Ga voor meer inspiratie naar ons Midden-Oosten overzicht