Rondreis Israël

Rondreis Israël

Rondreis door Israël ” Het beloofde Land” wordt steeds populairder

Een van de rondreizen die steeds populairder word is een rondreis Israël. Rondreizen door Israël word steeds populairder omdat er zeer goedkope mogelijkheden zijn voor een zeer unieke bestemming. Bij een vakantie Israël kan je culturele uitjes met heerlijk strand liggen makkelijk mixen. Vergelijk direct rondreizen naar Israël bij onze aanbieders of leer meer over Israël op onze website.

Inwoners en cultuur in Israël

Het grootste deel van de inwoners in Israël is van joodse komaf, maar ook zijn er veel moslims en christenen te vinden, dit zal zorgen dat er veel mogelijkheden zijn om verschillende soorten religie te ontdekken. De Joodse gemeenschap blijft in Israël nog altijd sterk werken aan hun eigen identiteit. Het grootste gedeelte van de bevolking woont in een klein centraal gebied, het noorden en het zuiden zijn vrijwel onbewoond in Israël. Van de 15 miljoen joden die in de wereld wonen, leeft een derde ervan in Israël. Kort gezegd is een rondreis Israël op het gebied van religie al een rondreis waard! Een rondreis Israël is het leukst in combinatie met een rondreis Jordanië.

Natuur in Israël

Veel mensen denken dat Israël aan natuur niet veel te bieden heeft. Alleen dit is echter niet waar, in het westen van Israël zijn zelfs prachtige altijd groene bossen te vinden! In Israël zijn er maar liefst 160 natuur reservaten te ontdekken!

Panias ook wel Panion is een natuurreservaat dat bekend staat om zijn prachtige grotten, bergen en watervallen. Panias is ook een plek waar uitstekend de geschiedenis van Israël ontdekt kan worden. Dit natuurreservaat is een echte aanrader.

De woestijn van Judea ligt in het zuidelijke gedeelte van Israël en is te beschrijven als een rots- en grindwoestijn. Dit een leuke plek om te bezoeken tijdens een rondreis Israël, omdat er veel prachtige oases te ontdekken zijn.

Voor meer prachtige natuur kan ook een rondreis Oman gemaakt worden.

Culinair in Israël

Veel mensen denken dat je jouw gehele rondreis van pita met falafel zal genieten, maar dit is zeker niet het geval! Er zijn in Israël veel gerechten te vinden, heerlijke wijnen en uitstekende restaurant. Tel Aviv is de beste bestemming als je van de Israëlische keuken wilt gaan genieten. Zo zijn er heerlijke gestoofde vis, falafel, shoarma en salades te nuttigen. Je zal ook merken dat er veel koosjer word gegeten tijdens een rondreis Israël.

Bezienswaardigheden in Israël

In Israël is er een grote diversiteit aan bezienswaardigheden. Natuurlijk is de bekendste bestemming in Israël Jeruzalem (zie foto), hier komen drie van de grootste geloven samen in 1 stad, wat voor unieke ervaringen kan gaan zorgen.

De oude hoofdstad van de Nabateërs is een hoogtepunt tijdens een rondreis in Israël, houd er rekening mee dat door zijn afgelegen plek er van te voren veel geregeld moet worden als jij deze hoofdstad wilt ontdekken!

De zoutzee in Israël is een prachtig afgelegen natuur gebied, dat u kunt ontdekken tijdens een rondreis Israël verder is een bezoekje aan de sea of Galilee ook een bezoekje waard!

De red canyon Elat Mountains is een prachtig bergen gebied om door heen te wandelen. Ook zijn er mogelijkheden om het te bezichtigen op een kameel!

Natuurlijk zijn er nog veel meer bezienswaardigheden in Israël. Je kan naar de Eilat Oceanarium (een prachtige onderwaterwereld), Timna valley park(een prachtige rotswoestijn), Caesarea Nation Park Mosque voor nog wat Romeinse geschiedenis uit de tijd dat Rome nog over wereld heerste en natuurlijk de vele marktjes die door heel Israël te vinden zijn, zoals de Jaffa Flea Market(vlooienmarkt). En natuurlijk is er tijdens een rondreis Israël nog veel meer te bezichtigen oriënteer je daarom dus ook zo goed mogelijk voordat je vertrekt!

Wil jij een rondreis Israël maken?

Oriënteer je goed op de mogelijkheden! Ga zoveel mogelijk reisbureaus vergelijken op onze website. Wij hebben alle reisorganisaties voor jou op een rij gezet, zodat je gemakkelijk de beste en goedkoopste rondreis kan vinden! Klik dus snel op de knop hieronder om te gaan beginnen met vergelijken bij meerdere betrouwbare reisbureaus!

Vergelijk hier direct alle reizen naar Israël

 

 

 

Djoser Rondreizen