blog
Voordelen van een all-inclusive vakantie

Voordelen van een all-inclusive vakantie

Jaarlijks gaan wij massaal op zomervakantie en zoeken wij de zon op. De Europese landen zijn het populairste en dan moet je niet alleen denken aan Spanje, Italië en Frankrijk.

De Nederlander reist ook graag af naar de Turkse Rivièra en de Griekse eilanden. En juist dat zijn de bestemmingen waar het all-inclusive concept zeer succesvol is. De vakantieganger geniet van een heerlijk klimaat en ongekende luxe. Je hoeft je tijdens een all-inclusive vakantie helemaal nergens zorgen over te maken, want echt alles is inbegrepen.

De resorts bieden onwijs veel entertainment en activiteiten, terwijl het eten en drinken maar langs blijft komen. Wij hebben de grootste voordelen van een all-inclusive vakantie voor jullie op een rijtje gezet:

All-inclusive is een totaalpakket

Als jij een all-inclusive vakantie boekt dan ben jij in één klap klaar. Je kan een keuze maken uit de mooiste en grootste resorts. De hotelkamer, de vliegtickets, de benodigde transfers en al het eten en drinken is inbegrepen in één prijs. Daarnaast biedt het resort vaak ook nog veel extra mogelijkheden. Je kan gebruik gaan maken van de zwembaden, glijbanen, gym, wellness en de vele andere faciliteiten. Het zal je dan ook echt aan niets ontbreken tijdens een all-in vakantie.

Je hebt weinig extra vakantiebudget nodig

Aangezien alles is inbegrepen op het resort hoef jij niet te betalen voor drankjes en hapjes. De faciliteiten zijn negen van de tien keer ook inbegrepen, zeker als jij voor een Ultra All-inclusive vakantie kiest. Desondanks is het wel leuk om eens een uitstapje te maken in jouw vakantieland. Je kan een stad in de buurt bezoeken of een bezienswaardigheid gaan bekijken. Natuurlijk zijn de kosten van een uitje niet inbegrepen, maar vaak valt dat allemaal wel mee. Je hebt dus weinig extra vakantiebudget nodig en dat is ook wel zo fijn. .

A-la-carte restaurants op het resort

Het kan zijn dat jij na enkele dagen wel een beetje klaar bent met het buffetrestaurant op het resort. Zelfs dan hoef jij tegenwoordig het resort niet te verlaten. Het hotel beschikt namelijk ook over a-la-carte restaurants. Je kan dan een keuze maken uit verschillende keukens, waaronder Turks, Italiaans, Japans, Mexicaans en ga zo nog maar even door. Je kan een plekje reserveren, want er is maar beperkt plek in een a-la-carte restaurant. Het is wel een leuke ervaring, want het is net wat chiquer en verfijnder. Daarnaast is ook dineren in een a-la-carte restaurant gewoon bij de prijs inbegrepen. Als je vaker in zo’n restaurant wilt eten dan zal je misschien extra moeten bijbetalen.

De luxe van een resort

De luxe van een resort is voor veel reizigers ook een goede reden om een all-inclusive vakantie te boeken. Dat is geen verrassing, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Het terrein van het resort is waarschijnlijk erg groot en dat zorgt al voor een vakantiegevoel. Daarnaast kan je zwemmen in meerdere zwembaden en genieten van een ruim assortiment aan faciliteiten. Een tennisbaan, voetbalveld, fitnessruimte, wellness en een binnenzwembad zijn zelfs redelijk standaard voor een all-in resort in de Zuid-Europese landen. Pluspuntje, ook alles in de mini-koelkast op de hotelkamer kan je kosteloos pakken.

Perfect voor gezinnen met jonge kinderen

Het resort is vaak goed afgeschermd en er is onwijs veel te doen voor de kinderen. Daardoor kan jij lekker ontspannen en kunnen de kinderen hun gang gaan. Er worden spelletjes georganiseerd en er is zelfs een kidsclub aanwezig op het vakantiepark. De kinderen kunnen ook alles eten wat ze graag willen, zoals onbeperkt ijsjes en friet. Zowel de ouders als de kinderen kunnen daardoor een geweldige tijd beleven tijdens een welverdiende all-inclusive vakantie.

Schermafbeelding 2021 07 29 om 16.24.47
0