superdeal cuba
Superdeal 15 dagen naar Cuba - 11/9/16- €1499,=

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Superdeal -21% Single reis Cuba vertrek 11-09-16

Superdeal 15 daagse Single Reis Cuba met 21% korting
Van € 1899 voor € 1499,=
Vertrek :11 september 2016
Touroperator: Shoestring

Deze week boeken  ( tot 30 april) Vol= Vol

klik hier voor verdere informatie
 

Waarom een vakantie Cuba boeken?

De nummer één reden zijn de vriendelijke mensen in Cuba. Het is geweldig om te zien hoe vriendelijk, gemoedelijk en aardig de lokale mensen zijn. En dat ondanks dat de bevolking op Cuba niet rijk is. En ook ondanks dat ze naar de dure en luxe hotels en resorts moeten kijken. Het moeten de banen en goed fooien zijn van de rijke toeristen welke naar Cuba komen, waarom ze zo blij zijn! Of misschien is het de lifestyle in Cuba? Een vakantie naar Cuba is een ware aanrader.

De bezienswaardigheden van Cuba

Laten we enkele bezienswaardigheden opsommen van Cuba. Laten we beginnen met Havana. Havana is de hoofdstad van Cuba en biedt een geweldige boulevard Malecon. Het is een geweldige en zeer bekende boulevard. Ook zijn er volop oude monumenten en geweldige villa’s. Ook zijn er wijken met wolkenkrabbers en winkels en kantoren. Het is werkelijk te gek om te zien wat er allemaal mogelijk is in deze mooie stad.

Ga ook naar de Plaza de la Revolucion waar de voormalige president Fidel Castro zeer lange speeches hield. Ook is er een beeld te zien van Che Guevara.

Bekijk ook de Valle de Vinales! Het zijn mooie bergen welke op ruggen van olifanten lijken. Je kunt er heerlijk wandelen en ook klimmen. Daarnaast kun je de tabaksplantages bezoeken in deze valleien. Ook zijn er geweldige grotten waar je van kunt genieten.

[mappress mapid=”68″]

Over ons: globetrotter

Goedkope Rondreis.com is een professionele reiswebsite voor leuke rondreizen. Wij geven je informatie over alle bestemmingen en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis.

Stel uw vraag of plaats uw opmerking

*
*

*