Rondreis Costa Rica

Rondreis Costa Rica

Een rondreis Costa Rica is volop genieten van een ongerepte natuur

Costa Rica is het land van natuur, mangojungle,nevelwouden, vulkanen en verlaten stranden. Een groot deel van de natuur in Costa Rica is ongerept, dit heeft ervoor gezorgd dat het dierenleven in volle glorie is. Huur een kano en hoor de kikkers, apen en vogels tekeer gaan. Ga met een van onze aanbieders op een rondreis en ontdek de bijzondere plekken van Costa Rica. Vergelijk direct hieronder of leer meer over Costa Rica in dit artikel!

Rondreis Costa Rica

Natuur in Costa Rica

Meer dan 1 miljoen reizigers komen per jaar naar het land Costa Rica om te genieten van de adembenemende natuur. Costa Rica is een klein land met veel verschillende soorten natuur. Costa Rica behoort tot een van de meest biodiverse natuurlanden in de wereld en is een waar paradijs voor natuurliefhebbers!

Voor de ultieme rondreis raden wij een rondreis Costa Rica aan in combinatie met Mexico of Panama!

De geweldige natuur van Costa Rica is te danken aan de grote hoogteverschillen in Costa Rica. Als je vanuit de hoofdstad de vulkaan Irazu oprijdt, kom je door maar liefst vier verschillende klimaatgebieden. Een greep van wat Costa Rica te bieden heeft aan natuur zijn: Tropische regenwouden, bountystranden, hotsprings, rokende vulkanen, ruige bergen en nevelwouden.

Je kan tijdens jouw rondreis Costa Rica ervoor kiezen om naar het onbekende Nicaragua te gaan, ook hier vind je geweldig natuur. Nadat je in Costa Rica en Nicaraqua bent geweest kan je nog een bezoek brengen aan Panama, het land van zon, zee en strand. De perfecte eindbestemming om al het geweldigs dat je gezien hebt te laten bezinken.

Rondreis Costa Rica

San José

San Jose is een moderne stad met veel oude karakteristieken. De moderne kantoorgebouwen en winkelcentra zijn omringt door leuke lokale marktjes vol energie en opwinding. De musea hebben grote en mooi collecties kunst en het nacht leven is van jong tot oud een belevenis. Zo kan er flink los gegaan worden in de discotheek, maar kan je ook de salsa dansen in een van de lokale pubs.

In San José kan een bezoek worden gebracht aan het nationaal theater, een indrukwekkend gebouw met veel traditionele optredens. De Spyrogyra Butterfly Garden is een park waar je tientallen soorten vlinders, planten en kolibries vind. Dit park bevind zich in de stad en de dieren die er in leven hebben een vitale rol in de voortgang van de stad, als jij wilt weten wat dit is dan moet je aan Spyrogyra Butterfly Garden een bezoek brengen. Het dierenpark Zoological Park is ook zeker een bezoekje waard tijdens rondreizen Costa Rica.

Algemene informatie Costa Rica

Rondreis Costa Rica

Het motto van Costa Rica is ¡Pura vida! Oftewel ‘alles is oké”! 85% van de bevolking is Rooms-katholiek en 14% van de bevolking is Protestants. Er wordt betaald in Costa Ricaanse Colon(CRC), je dient dus geld in te wisselen (voordat!) je vertrekt naar Costa Rica. Costa Rica ligt tussen Nicaragua en Panama in.

Wil jij de natuur gaan ontdekken in Costa Rica? . Het is belangrijk dat je al de reisorganisaties goed vergelijkt, zo weet je zeker dat je krijgt wat je wilt voor de goedkoopste prijs.

Wij van goedkoperondreis.com hopen dat je een leuke rondreis Costa Rica vind via onze website!

Vergelijk hier direct alle reizen naar Costa Rica