Rondreis Cappadocië

Rondreis Cappadocië

Een rondreis Cappadocië is een perfecte aanvulling op een rondreis in Turkije

Op zoek naar een leuke rondreis Cappadocië? Cappadocië bevindt zich in het zuiden van de Turkse Steppes. Het gebied staat op het werelderfgoed lijst, wat inhoudt dat Cappadocië zo goed als niet aangeraakt mag worden door mensen. Dit komt doordat Cappadocië wordt beschouwd als een onvervangbaar gebied. Wil jij ook een rondreis door Cappadocië maken? Bekijk dan een van onze aanbieders hieronder!

Bezienswaardigheden in Cappadocië

Rondreis Cappadocië

Een rondreis Cappadocië is een perfecte aanvulling op een rondreis Turkije, ook is het heel goed mogelijk om alleen Cappadocië te bezoeken in Turkije. Zo zijn er veel bezienswaardigheden te ontdekken in Cappadocië. Een paar van de hoogtepunten zijn Mevlana Museum & Sulthan Keravanserai, Göreme (staat op de werelderfgoedlijst) dit is een uit steen gemaakte stad met ongeveer 2500 inwoners, bij dit stadje vindt je een prachtig natuur gebied(zie foto). Ook vindt je tijdens een rondreis in Cappadocië het Dal van de Monniken, de Turkse Rivièra, vele Romeinse monumenten en de prachtige stad Kaymakli. Een rondreis in Cappadocië is een echte culturele ervaring.

Sport en avontuur in Cappadocië

Cappadocië is een rotsachtig gebied, wat je de mogelijkheid geeft om te gaan bergbeklimmen. Voor de minder sportieve mensen die niet van klimmen houden zijn er veel mogelijkheden voor luchtballon vaarten. Erg leuk als je een groot gedeelte van Cappadocië wilt ontdekken. De schitterende ongerepte natuur van Cappadocië is het best te bezichtigen te voet of fietsend, jammer genoeg is door de hete temperaturen dit vaak niet mogelijk voor langere periodes en is het goed om overal met een gehuurde auto of bus heen te gaan.

Wil jij een rondreis in Cappadocië gaan boeken?

Rondreis Cappadocië

Wanneer u een rondreis boekt in Cappadocië raden wij je aan om op de volgende punten te letten, wanneer je een rondreis besteld:

  • Is het een retourvlucht naar Antalya?
  • Zijn de bussen voorzien van Airconditioning(mocht je met de bus willen rondreizen)
  • Is de gids Nederlands sprekend?
  • Is er vervoer vanaf het vliegveld?
  • Een excursiepakket is een leuke aanvulling op jouw rondreis en is vaak al voor een kleine extra bijdrage bij te bestellen(dit kan je veel geld besparen)
  • Oriënteer je op de bijgeleverde hotels er zijn op het internet veel reviews te vinden

Als je een rondreis gaat boeken raden wij je aan om te gaan vergelijken bij onze reisorganisaties. Je zult merken dat er veel prijsverschillen en kwaliteitsverschillen zijn per aanbieder. Wij hopen dat je via onze site een leuke rondreis in Cappadocië hebt kunnen vinden.

Vergelijk hier direct alle reizen naar Turkije

 

Voor rondreizen door heel Turkije, kan je naar onze rondreis Turkije pagina navigeren.