Rondreis Marokko 8 dagen

Rondreis Marokko 8 dagen

Een rondreis Marokko in 8 dagen is een rondreis voor mensen die op zoek zijn naar heerlijk weer, nieuwe culturen en verstrekkende landschappen. Marokko is over de jaren heen steeds populairder geworden, de prijzen zijn laag en er is veel te beleven (in vergelijk met Turkije ).Met een 8 daagse rondreis Marokko kan veel van het land bezichtigd worden, ga langs de koningssteden, ontdek de verborgen natuur of ga gewoon heerlijk aan het strand liggen! Hieronder kunnen aanbieders die een 8 daagse rondreis Marokko aanbieden, direct vergeleken worden!

Autorondreis Marokko

Marokko is het beste te ontdekken met een gehuurde auto. Het geeft jou als reiziger veel vrijheid en de mogelijkheid alles te ontdekken waar je zin in hebt. Het is aangeraden jouw pad van te voren uit te stippelen met onze reisaanbieders, dan ben je altijd verzekerd van een uitstekende overnachting.

De hoofdwegen van Marokko worden uitstekend onderhouden. Alle bekende plekjes zijn gemakkelijk bereikbaar, wel zijn er veel off- oad mogelijkheden zoals woestijngebieden en berggebieden. Houd er rekening mee dat er een goede auto nodig is als je deze plekken op eigen houtje wilt bezoeken.

Mocht je geen interesse hebben in een autorondreis, dan kan er altijd nog een busrondreis gemaakt worden of groepsreis, houdt er rekening mee dat de vrijheden tijden jouw rondreis iets beperkter worden. Deze busrondreizen worden vaak geregeld door ervaren gidsen, dan ben je verzekerd van alle hoogtepunten!

De hoogtepunten van een 8 daagse rondreis Marokko:

  • Marrakech
  • Beni Mellal
  • Fez
  • Rabat
  • Casablanca
  • Volubilis (Romeinse Ruïnes)
  • Agdz
  • En natuurlijk alle landschappen en natuur!

Een 8 daagse rondreis Marokko boeken?

Wil jij een rondreis gaan boeken naar Marokko? Bovenaan deze pagina kan je alle reisaanbieders vergelijken die een rondreis naar Marokko aanbieden.  Let tijdens het boeken van jouw reis goed op wat er allemaal gedaan gaat worden en hoeveel vrijheid je hebt! Dit verschilt naast de prijzen ook erg per aanbieder!