blog
Royal Dragon Hotel in Side Turkije

Royal Dragon Hotel in Side Turkije

Turkije is één van de populairste vakantiebestemming onder de Nederlanders. Het land staat bekend om zijn heerlijke klimaat en wonderbaarlijk mooie hotels. De meeste hotels beschikken over het bekende all-inclusive concept, dat geldt ook voor het immens populaire Royal Dragon Hotel in Side Turkije. Het hotel is te vinden in de badplaats Side en heeft een Aziatische uitstraling. Het is een zeer geschikte vakantiebestemming voor stelletjes en gezinnen met kinderen. Zodra jij een vakantie boekt in het Royal Dragon Hotel, dan is alles direct geregeld en hoef jij nergens meer over na te denken.

Pluspunten van het Royal Dragon Hotel

Het Royal Dragon Hotel heeft een Aziatisch interieur en dat is ook al te zien aan de buitenkant van het enorme complex. De hotelkamers zijn bijzonder ruim en comfortabel, wat eveneens belangrijk is voor de meeste toeristen. De gehele dag door kan jij genieten van eten en drinken, aangezien letterlijk alles is inbegrepen. De kinderen kunnen zich vermaken in de zwembaden en in de avonduren zelfs de kermis van het hotel bezoeken. Je hoeft jezelf dan ook geen tel te vervelen in het Royal Dragon Hotel in Side.

Faciliteiten

De receptie van het Royal Dragon Hotel is 24 uur per dag geopend. Daarnaast is er kosteloze WiFi beschikbaar in alle openbare ruimtes in het hotel. Het is tegen betaling mogelijk om gebruik te maken van de roomservice, de verschillende winkels binnen het complex, de kapper en de wasservice. Je kan bij de kapper trouwens ook terecht voor een scheerbeurt. Het is dus niet nodig om scheerspullen mee te nemen op vakantie.

Eten en drinken

Een groot voordeel van een welverdiende vakantie in het Royal Dragon Hotel in Side is natuurlijk het all-inclusive concept. Jij kan namelijk de hele vakantie genieten van eten en drinken, dat is allemaal inbegrepen in de prijs. Je kan genieten van maaltijden in het grote buffetrestaurant en de twee snackbars. Er zijn ook een viertal à-la-carterestaurants beschikbaar, namelijk een Italiaans, vis, Turks en een Oosters restaurant. Een drankje kan jij de gehele dag door halen bij één van de zeven barretjes op het complex. Zelfs de overheerlijke cocktails zijn inbegrepen in het Royal Dragon Hotel in Side.

Zwembaden, glijbanen en de wellness

Het Royal Dragon Hotel beschikt over twee buitenbaden, een kinderbad en een zonneterras. Daarnaast staan er langs de zwembaden ook een groot aantal ligbedden en parasols. Qua waterpret is het Royal Dragon Hotel een absolute aanrader. Er zijn meerdere glijbanen beschikbaar, zoals een kronkelglijbaan, een trechter, snelle en lange glijbanen. Je kan ook relaxt gaan genieten van de lazy river.   Mocht je toch op zoek zijn naar ontspanning, dan kan je een bezoekje brengen aan de wellness. De hamam en de sauna zijn gratis. Het is tegen betaling ook mogelijk om te genieten van een ontspannende massage, een bezoekje aan de schoonheidssalon of de spa.

Activiteiten en entertainment

Jezelf vervelen is echt niet nodig in het Royal Dragon Hotel. Je kan bijvoorbeeld deelnemen aan één van de activiteiten en sporten. Je moet denken aan beachvolleybal, tafeltennis, tennis, darten en aerobics. Het hotel beschikt ook nog over een ruime fitnessruimte, waar jij de gehele dag door kan sporten. Tegen betaling is het mogelijk om te gaan biljarten, bowlen of te gaan tennissen in de avonduren op een verlichte baan.   De entertainment is prima in het Royal Dragon Hotel. De hele dag door staat het animatieteam klaar voor de kinderen en de volwassenen. In de avonduren kan jij met de voetjes van de vloer in de discotheek. Er is ook een speelhal beschikbaar, waar jog en oud tegen betaling allerlei leuke spelletjes kan spelen.

Ligging van het Royal Dragon Hotel in Side Turkije

Het Royal Dragon Hotel is direct aan het strand gelegen. Je kan dan ook genieten van het privé strand van het hotel, waar voldoende ligbedden en parasols voor de gasten klaarstaan. Het centrum van Side is eveneens eenvoudig bereikbaar met de bus en de taxi. Side ligt op ongeveer 10 kilometer. De luchthaven ligt op 48 kilometer afstand van het hotel.

Dé Turkije specialisten:

0