blog
9 Redenen voor een rondreis Zuid-Afrika

9 Redenen voor een rondreis Zuid-Afrika

Leestijd 3 Minuten

Zuid-Afrika is een prachtige bestemming, ook zeker voor een rondreis. Zuid-Afrika is zeker geen bestemming om op één plek te blijven, vooral omdat er nog zoveel meer te zien en te doen is. Wij geven je de 9 beste redenen om een rondreis door Zuid-Afrika te gaan maken.

  1. De natuur

Een rondreis door Zuid-Afrika is alleen al de moeite waard om de indrukwekkende natuur. Je kunt er gaat hiken in de Tsitsikamma of de Drakensbergen, je kan er een wandeling maken door de bush, kennis maken met de woestijn en genieten van het scherpe karakter van de kustlijn.

  1. Kaapstad

Kaapstad moet je gewoon eens meegemaakt hebben. Je kan het natuurlijk op plaatjes bekijken, maar niets komt zo dichtbij als de echte ervaring. Kaapstad maakt een rondreis door Zuid-Afrika zonder moeite onvergetelijk. Je kan er eindeloos winkelen, lekker eten in de restaurants, uitgaan tot in de kleine uurtjes, architectuur bewonderen en je kan er diverse uitjes maken, zoals naar Robbeneiland.

  1. Op Safari

Vrijwel nergens op de wereld zijn de safaritochten zo uniek als in Zuid-Afrika. Maak kennis met zebra’s, met giraffen, met olifanten en eindeloos veel andere wilde dieren waar je gewoonlijk alleen maar van dromen kan. Dieren die je normaal alleen in dierentuinen vindt kan je nu in hun echte omgeving bewonderen, en dat is prachtig!

  1. Geen jetlag

In de meeste gevallen moet je eerst een paar dagen bijkomen van een flinke jetlag als je naar een heel andere wereld op vakantie gaat, maar met een rondreis door Zuid-Afrika is dit niet het geval. Je kan er direct verder gaan met je dag, alsof je geen tijd hebt gemist. In feite is dit ook niet zo, want het tijdsverschil met Nederland is in de winter slechts een uurtje. In de zomer lopen de tijden gelijk.

  1. Betaalbaarheid

Zuid-Afrika is een bestemming die heel goed te betalen is, en toch kom je in een heel andere wereld terecht. Je maakt een reis waarvan je verwacht dat je er vele duizenden euro’s voor neer moet tellen, terwijl je portemonnee je een veel voordeliger kostenplaatje voorschotelt. Zuid-Afrika is niet zo duur als de meeste mensen denken.

  1. Heerlijk eten

Als je ergens lekker kan eten, dan is het wel in Zuid-Afrika. Je moet zeker eens kennis hebben gemaakt met de Afrikaanse braai. Dit is de Afrikaanse versie van de barbecue. Je kan hier goed kennis mee maken in de bush. Wil je meer de kant van de internationale keukens op? Dan is het goed om naar de Kaapregio te gaan tijdens je rondreis door Zuid-Afrika.

  1. Volop afwisseling

Een rondreis door Zuid-Afrika is geen moment hetzelfde. Zelfs als je tweemaal per jaar een rondreis door Zuid-Afrika maakt wordt het niet saai. Het heeft steeds iets nieuws te bieden. Je kunt er op safari gaan, kennis maken met de bush, jezelf verwonderen over de adembenemende natuur en je kunt er de mooiste mensen ontmoeten.

Ga jij je koffers al pakken?

Heb je al helemaal het Zuid-Afrika-gevoel te pakken? Ga dan nu via Goedkoperondreis.com op zoek naar jouw ideale rondreis door Zuid-Afrika en je kan er al heel snel echt van gaan genieten!

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Zuid-Afrika. Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

 

pagina’s over Zuid Afrika

Kruger National Park Zuid Afrika
Durban Zuid Afrika
Johannesburg Zuid Afrika
Pretoria Zuid Afrika
Tafelberg Zuid Afrika
St. Lucia Zuid Afrika
Soweto Zuid Afrika
Mountain Zebra National Park
9 redenen voor een rondreis
Ga rondreizen door Zuid Afrika
Rondreizen op maat Zuid Afrika

 

0

Geef een antwoord

Goedkoperondreis.com