Rondreis op maat

Rondreis op maat

Ben je opzoek naar een rondreis op maat? Een rondreis geheel gericht op jouw wensen? Wil jij bijvoorbeeld specifieke plekken van een land bekijken? Of met een hele grote groep een reis gaan maken? Kies dan voor een offerte voor een rondreis op maat!

Er zijn enkele gespecialiseerde organisaties die een rondreis offerte op maat kunnen leveren! Alle offertes die je aanvraagt bij de organisaties zijn geheel vrijblijvend, je zit dus niet direct aan een reis vast. Wij hebben hieronder alle reisorganisaties geplaatst waarbij je een rondreis offerte op maat gratis kunt aanvragen.

Tip: Bekijk goed welke landen de reisorganisaties aanbieden voordat je een offerte voor niets aanvraagt.

AsiaDirect is ontstaan uit de droom van oprichters Roeland Wassink & Rutger Olthoff: persoonlijke aandacht naar de reiziger, direct contact vanuit de lokale reisorganisatie en op maat aangepaste individuele rondreizen met respect voor lokale bevolking, dier en natuur.

“”Na jarenlang de rondreizen van vele gerenommeerde reisorganisaties te hebben verzorgd merkten wij dat de reiziger van nu behoefte heeft aan persoonlijk contact, deskundig advies en snelle reacties.
Omdat wij er al zijn en ruim 15 jaar ervaring hebben, kennen wij de mooiste plekjes en routes. Met onze ervaren Nederlandse en Vlaamse reisspecialisten werken wij samen met de reiziger een unieke en onvergetelijke droomreis uit. Alle reizen zijn geheel op wens aanpasbaar en dat met de laagste prijsgarantie. Samen met onze lokale partners, gidsen & chauffeurs laten wij de reizigers het echte Azië zien. “

Omdat wij er al zijn hebben we te maken met een tijdsverschil (+6 uur wintertijd / +5 uur zomertijd), echter zijn we wel 7 dagen per week bereikbaar dus we vinden altijd een moment om je reiswensen persoonlijk met je door te spreken. Ons doel is om jouw droomvakantie samen te stellen en denken dus graag met je mee.

AsiaDirect neem u mee naar de volgende landen:

Thailand, Indonesië, Vietnam, Cambodja, Stri Lanka, Myanmar en Maleisië

Merapi Tour en Travel is dé specialist voor uw reizen naar Indonesië.

We kennen de archipel als onze broekzak en weten als geen ander die kennis aan u over te brengen en uw reiswensen af te stemmen op de mogelijkheden.
We zullen u altijd zo goed mogelijk adviseren en voorbereiden op de verschillen in de westerse en oosterse cultuur en gebruiken. Op veel plaatsen in de archipel wordt u met open armen ontvangen. Uit ervaring weten we dat de mooiste indrukken van een reis naar Indonesië bestaan uit contacten met de lokale bevolking.
We organiseren in onze reizen dan ook met veel plezier bijzondere ontmoetingen, zowel voor volwassenen als kinderen.

Merapi Tour & Travel werkt samen met lokale agenten op

Sumatra, Java, Bali, Sulawesi, Kalimantan, de Molukken en Papua.

Daarmee kunnen wij u het beste reisaanbod tegen aantrekkelijke tarieven over de gehele archipel garanderen.

U kunt bij Merapi geheel vrijblijvend een reis op maat aanvragen.

Goedkoperondreis.com