Rondreis op maat

Rondreis op maat

Ben je opzoek naar een rondreis op maat? Een rondreis geheel gericht op jouw wensen? Wil jij bijvoorbeeld specifieke plekken van een land bekijken? Of met een hele grote groep een reis gaan maken? Kies dan voor een offerte voor een rondreis op maat!

Er zijn enkele gespecialiseerde organisaties die een rondreis offerte op maat kunnen leveren! Alle offertes die je aanvraagt bij de organisaties zijn geheel vrijblijvend, je zit dus niet direct aan een reis vast. Wij hebben hieronder alle reisorganisaties geplaatst waarbij je een rondreis offerte op maat gratis kunt aanvragen.

Tip: Bekijk goed welke landen de reisorganisaties aanbieden voordat je een offerte voor niets aanvraagt.

Merapi Tour en Travel is dé specialist voor uw reizen naar Indonesië.

We kennen de archipel als onze broekzak en weten als geen ander die kennis aan u over te brengen en uw reiswensen af te stemmen op de mogelijkheden.
We zullen u altijd zo goed mogelijk adviseren en voorbereiden op de verschillen in de westerse en oosterse cultuur en gebruiken. Op veel plaatsen in de archipel wordt u met open armen ontvangen. Uit ervaring weten we dat de mooiste indrukken van een reis naar Indonesië bestaan uit contacten met de lokale bevolking.
We organiseren in onze reizen dan ook met veel plezier bijzondere ontmoetingen, zowel voor volwassenen als kinderen.

Merapi Tour & Travel werkt samen met lokale agenten op

Sumatra, Java, Bali, Sulawesi, Kalimantan, de Molukken en Papua.

Daarmee kunnen wij u het beste reisaanbod tegen aantrekkelijke tarieven over de gehele archipel garanderen.

U kunt bij Merapi geheel vrijblijvend een reis op maat aanvragen.