Rondreis op maat

Rondreis op maat

rondreizen op maat

Ben je opzoek naar een rondreis op maat? Een rondreis geheel gericht op jouw wensen? Wil jij bijvoorbeeld specifieke plekken van een land bekijken? Of met een hele grote groep een reis gaan maken? Kies dan voor een offerte voor een rondreis op maat!

Er zijn enkele gespecialiseerde organisaties die een rondreis offerte op maat kunnen leveren! Alle offertes die je aanvraagt bij de organisaties zijn geheel vrijblijvend, je zit dus niet direct aan een reis vast. Wij hebben hieronder alle reisorganisaties geplaatst waarbij je een rondreis offerte op maat gratis kunt aanvragen.

Tip: Bekijk goed welke landen de reisorganisaties aanbieden voordat je een offerte voor niets aanvraagt.

ZuidAfrika offerte op maatzuidafrikaopmaat

Zuidafrikareisopmaat.nl alle plekken die de Regenboognatie, zoals het land wel wordt genoemd, zo bijzonder maken. Maak kennis met deze plekken en deel het enthousiasme voor Zuid-Afrika. Want zo luidt de belofte: Zuid-Afrika gaat uw hart stelen!

Daarom kiest de consument voor Zuidafrikareisopmaat.nl:

Een reis op maat, helemaal naar uw eigen wensen;
De beste prijs – kwaliteit verhouding voor uw budget reis;
– Een uitgebreid en flexibel aanbod van vele bouwstenen;
Zeer positieve klanten reviews (gemiddeld 8.9);
Advies van uw lokale reisspecialist;
– In een paar stappen uw eigen offerte aanvragen;
– Snel en gemakkelijk contact via Skype.

Zuid-Afrika reisopmaat is dé online reisspecialist voor een persoonlijke reis op maat naar Zuid-Afrika. Gevestigd in Kaapstad weet Zuid-Afrika reisopmaat alles van Zuid-Afrika en wil dit graag met de consument delen, zodat iedereen de mooiste gebieden, safariparken, stranden en lekkerste restaurants van dit land kan bezoeken!

vraag hier vrijblijvend een offerte aan

AsiaDirectasia direct

AsiaDirect is ontstaan uit de droom van oprichters Roeland Wassink & Rutger Olthoff: persoonlijke aandacht naar de reiziger, direct contact vanuit de lokale reisorganisatie en op maat aangepaste individuele rondreizen met respect voor lokale bevolking, dier en natuur.

“”Na jarenlang de rondreizen van vele gerenommeerde reisorganisaties te hebben verzorgd merkten wij dat de reiziger van nu behoefte heeft aan persoonlijk contact, deskundig advies en snelle reacties.
Omdat wij er al zijn en ruim 15 jaar ervaring hebben, kennen wij de mooiste plekjes en routes. Met onze ervaren Nederlandse en Vlaamse reisspecialisten werken wij samen met de reiziger een unieke en onvergetelijke droomreis uit. Alle reizen zijn geheel op wens aanpasbaar en dat met de laagste prijsgarantie. Samen met onze lokale partners, gidsen & chauffeurs laten wij de reizigers het echte Azië zien. ”

Omdat wij er al zijn hebben we te maken met een tijdsverschil (+6 uur wintertijd / +5 uur zomertijd), echter zijn we wel 7 dagen per week bereikbaar dus we vinden altijd een moment om je reiswensen persoonlijk met je door te spreken. Ons doel is om jouw droomvakantie samen te stellen en denken dus graag met je mee.

AsiaDirect neem u mee naar de volgende landen:

Thailand, Indonesië, Vietnam, Cambodja, Stri Lanka, Myanmar en Maleisië

Neem hier contact op met Asia Direct

Merapi offerte op maatmerapi offerte aanvragen

Merapi Tour en Travel is dé specialist voor uw reizen naar Indonesië.

We kennen de archipel als onze broekzak en weten als geen ander die kennis aan u over te brengen en uw reiswensen af te stemmen op de mogelijkheden.
We zullen u altijd zo goed mogelijk adviseren en voorbereiden op de verschillen in de westerse en oosterse cultuur en gebruiken. Op veel plaatsen in de archipel wordt u met open armen ontvangen. Uit ervaring weten we dat de mooiste indrukken van een reis naar Indonesië bestaan uit contacten met de lokale bevolking.
We organiseren in onze reizen dan ook met veel plezier bijzondere ontmoetingen, zowel voor volwassenen als kinderen.

Merapi Tour & Travel werkt samen met lokale agenten op

Sumatra, Java, Bali, Sulawesi, Kalimantan, de Molukken en Papua.

Daarmee kunnen wij u het beste reisaanbod tegen aantrekkelijke tarieven over de gehele archipel garanderen.

U kunt bij Merapi geheel vrijblijvend een reis op maat aanvragen.

vraag hier vrijblijvend een offerte aan

DreamTravels vakanties naar Amerika en Canada op maat

DreamTravels is de specialist voor uw vakantie naar Amerika of Canada. Zij hebben jarenlange reiservaring in beide landen.

Zij tonen u de hoogtepunten van het land, maar laten u ook graag kennismaken met de minder bekende plekjes en gebieden. DreamTravels kunnen u optimaal adviseren over de rondreis en bestemming die past bij uw wensen. U kunt overnachten in standaardaccommodaties, maar ook kiezen uit onze selectie van bijzondere accommodaties, zoals een boetiekhotel, een berenlodge, een luxe tent of een cabin midden in de natuur. Ook bieden zij u een uitgekiend aanbod aan excursies, die zijn geselecteerd op hun authenticiteit en lokale ervaring.

DreamTravels is aangesloten bij ANVR en SGR.

 

vraag hier vrijblijvend een offerte aan

AV Tours & Safari offerte op maatLogo-AV-Tours

Naast het verzorgen van reizen voor kleine groepen, biedt AV-Tours & Safaris de mogelijkheid uw persoonlijke wensen uit te laten werken in een reis, geheel ‘op maat’. Hierdoor is er een maximum aan flexibiliteit gedurende de safari. Graag adviseren wij u in:

  • de routes
  • de reisduur
  • de te bezoeken wildparken
  • de keuze in accommodaties
  • het boeken van vluchten
  • en het afsluiten van verzekeringen

Kortom het gehele reispakket kan door ons worden verzorgd, zodat u geheel ontspannen op reis gaat. De genoemde reizen op deze website zijn bedoeld als leidraad en inspiratie. AV Tours & Safaris is ervan overtuigd dat wij ook uw reis tot een unieke en onvergetelijke ervaring kunnen maken.

AV TOURS & SAFARIS is gespecialiseerd in reizen op maat’naar:

Kenia , Tanzania, Uganda, Rwanda en Zuid-Afrika

 

Tanzania Specialist rondreis offerte op maat

Een Tanzania vakantie is dé ultieme droomreis! Het land heeft echt alles te bieden voor een onvergetelijke vakantie. Kies je voor een Tanzania safari of toch voor een heerlijke ontspannen Zanzibar vakantie? Of wil je toch echt één keer in je leven de Kilimanjaro beklimmen? Wij heten niet voor niets de Tanzania Specialist en bij ons vind je dan het meest complete aanbod Tanzania reizen!

Je kunt één van onze populaire Tanzania vakanties boeken, maar het is ook mogelijk jouw vakantie helemaal zelf samen te stellen. Welke nationale parken en welke eilanden wil je bezoeken? Bij ons is alles mogelijk! Geef aan hoe jouw Tanzania vakantie er uit moet zien en wij regelen de rest!

vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Binnen een werkdag een persoonlijk reisvoorstel voor een rondreis Kaapverdië

Onze reizen zijn kleinschalig, je reist enkel met je eigen reisgezelschap. Authentiek omdat we je zo veel mogelijk buiten de gebaande paden reist. Je ontmoet locals want al onze collega’s op de eilanden zijn Kaapverdiaans en wonen en werken op de eilanden. Ze helpen je met interessante events, restaurants en ze nodigen onze gasten soms uit om mee te eten bij hen thuis. Ook bezoek je bijzondere plekken.

Wij zijn een Fair Travel reisorganisatie gespecialiseerd in Kaapverdië. Wat betekent dat? Dat het onze missie is om voor jou én een onvergetelijke reiservaring te creëren en tegelijkertijd het land beter achter te laten. Zowel voor de lokale bevolking als voor de natuur. Reizen is mooi, maar het kan een negatieve voetafdruk achterlaten. Hierdoor komen toerisme en duurzaamheid soms op gespannen voet te staan.

Fair Travel zorgt ervoor dat toerisme een positieve impact heeft op Kaapverdië. Eerlijk reizen dus. Jouw reisbestedingen komen bijvoorbeeld zoveel mogelijk bij de lokale bevolking terecht. Daarnaast investeren wij met onze Fair Travel foundation, in onderwijs en ecologische accommodaties . Hierdoor profiteren Kaapverdianen van het toerisme en laat jij het land beter achter dan hoe je het aantrof.

Eerlijk reizen naar Kaapverdië?

We kunnen een voorstel op maar voor je maken. Neem hier contact op voor een reis op maat. Of je kunt onderstaand een van onze rondreizen bekijken. Vragen? Stuur ons een berichtje. We horen graag van je.

Goedkoperondreis.com