blog
Île de Bréhat

Île de Bréhat

Île de Bréhat is een mooi eiland, gelegen in de golf van St.Malo in Noord Bretagne, dat een perfecte bestemming is voor een authentieke vakantie. Het is de thuisbasis van een kleine maar liefdevolle gemeenschap, en het wordt betoverd door spectaculaire uitzichten over de omliggende kusten. Op het eiland bevinden zich romantische stranden, oude straatjes vol verhalen, prachtige landschappen, charmante restaurants en activiteiten voor iedereen in elk seizoen.

Lokale cultuur en natuur

Bij uw verblijf op Île de Bréhat zult u getuige zijn van authentieke Bretoense gebruiken en tradities. Men cirkelt op het eiland rond de magische trappen met hun lepels symbool, de symbolen van overwinning bij elke vloed. Terwijl uw wandeling langs de kustlijn, kun je genieten van lokale producten zoals crêpes, cidre en Bretonse koffie. U kunt ook kiezen voor authentieke Bretonse gerechten.

Er is ook het prachtige kustlandschap rondom het eiland dat dagelijkse vergezichten van de zee toont. Het milieu is zeer goed. Er bevinden zich veel rijkdommen zoals 100- jaar oude boomgaarden, wijngaarden, olijfbomen, druiven, vijgen, citroenen, rozen en meer. U kunt in de tuin of langs de beroemde Grand Banc-weg naar de vuurtoren lopen om de kleine kreken, inhammen en rotsachtige kusten te bewonderen. Het eiland heeft ook fascinerende havengebieden waar voormalig konijnen een ideale plek is voor het vangen van vis.

Île de Bréhat

Avontuur in het land

Île de Bréhat is niet alleen de bestemming voor eenvoudige ontspanning, maar biedt ook een uitgebreid aanbod aan buitensport- en avontuurlijke ondernemingen. Er is een enorm netwerk van paden die zowel de wandelaar als de mountainbiker vele uren aan plezier bieden. U kunt ook kiezen voor een kajak navigatieavontuur en de rustieke omgeving van het omliggende landschap verkennen. Voor liefhebbers van diepzeeduiken, er zijn twee locaties die verschillende soorten onderwater avonturen kunnen bieden, waaronder het observeren van walvissen, dolfijnen en haaien. Hersenbijters waarderen ook de verschillende mogelijkheden om de verschillende bouwwerken van het eiland te verkennen en te verkennen, variërend van de Kruisberg tot aan de 18e eeuwse fortificaties.

Ile de Bréhat is een perfecte vakantiebestemming

Als het gaat om het aanbieden van het ultieme vakantieplezier, Île de Bréhat gaat verder dan andere bestemmingen met het verstrekken van een all-inclusive pakket van excellente service, voorzieningen en activiteiten. Er zijn tal van accommodaties (waaronder luxe resorts en appartementen) verdeeld over het eiland en er worden ook dagelijks schip transfers aangeboden om u naar het centrum van het eiland en andere nabijgelegen locaties te brengen. Er zijn ook tal van restaurants en winkels waar u kunt dineren, wandelen en genieten van de zon.

Île de Bréhat is het perfecte vakantieoord om een rustige en ontspannen dag te beleven of om je te vermaken met ontdekkingen, avontuurlijke ondernemingen en een uitstekende gastronomische scene. Dit unieke Bretoense eiland biedt een onvergetelijke mix van natuurlijke splendour en lokale cultuurtradities die het bezoekersbanen van over de hele wereld elk jaar naar het eiland lokken.Booking.com

0