Goedkope rondreis Frankrijk

Goedkope rondreis Frankrijk

Een relatief goedkope rondreis Frankrijk maken?

Goedkope rondreis Frankrijk

Frankrijk staat bovenaan de lijst van ‘s werelds meest bezochte rondreis bestemmingen en voor een goede reden. Uit reiservaringen blijk dat  Frankrijk rijk en gevarieerd is. Frankrijk is het land van de beroemde gerechten, de kunst en de romantiek van de hoofdstad Parijs.

Ook kan je naar de prachtige wijngaarden en gehuchten van de Bourgogne en de Loire-vallei en naar de met sterren bezaaide mediterrane stranden van de Franse Rivièra. Ga naar de besneeuwde Alpen, de prachtige Atlantische kust, en ontdek talloze historische kastelen en kathedralen.

De ware liefhebber van vakantiereizen naar Frankrijk zal je vele verschillende redenen kunnen geven om een rondreis Frankrijk te boeken. Vooral de zomervakantie doorbrengen in Frankrijk zal een feest zijn. Je kunt een bezoek brengen naar de Franse Alpen. Eventueel reis je daarna nog door naar de mooie Franse stranden in het zuiden. Een vakantie Frankrijk is iets waar je later niet over uitgepraat zult raken. Heerlijk genieten van het mooie weer en de zon met een goed glas wijn in de hand. Ook voor gezinnen is Frankrijk een uitstekende vakantiebestemming. Frankrijk is een van de grootste landen van Europa en is daarmee ook een vakantiebestemming voor velen.

Goedkope rondreis Frankrijk

Frans is de taal van de liefde

Naast de compleet andere omgeving is het natuurlijk ook heerlijk om Frans te spreken. De Franse taal kent geweldige klanken. Niet voor niets is het een land van de Taal van de liefde. Bezoek ook de stad van de liefde Parijs en maak er een zomervakantie Frankrijk van om nooit te vergeten.

Je zal direct merken als jij een rondreis Frankrijk maakt waarom het in de top van meest geboekte rondreizen staat. Lees snel verder als je meer wilt weten over een goedkope rondreis door Frankrijk!

Wil jij een bucketlist opstellen voor deze fantastische rondreis door Frankrijk, de natuur ontdekken met een rondreis Normandië ? Lees dan de reisverslagen op de volgende pagina’s

Natuur in Frankrijk

Wanneer jij in Frankrijk bent, zal je merken dat Frankrijk ontzettend veel te bieden heeft als het gaat om natuur. Zo beschikt Frankrijk over tal van natuurlijke rijkdommen te vinden. Je zal veel gevarieerde landschappen tegenkomen, waaronder Nationale en Regionale natuurparken en natuurreservaten. Ontdek tijdens uw rondreis door Frankrijk prachtige Flora en Fauna, rivieren, moerassen, beken, kloven, valleien en ga zo maar door!

Goedkope rondreis Frankrijk

Een welbekend natuurreservaat dat je kan ontdekken is Cap Sizun. Dit 40 hectare grootte natuurreservaat ligt 3 kilometer ten noorden van Goulien. Het is een prachtig gebied als u vogels wilt ontdekken en heerlijk wilt wandelen.

Een ander welbekend natuurreservaat is Guerande. Hier vind je prachtige natuur met in het midden een prachtige middeleeuws stadje genaamd Guerande. Het gebied is rijk aan moerassen, kanalen, bassins en zoutpannen. Het stadje Guerande en de prachtige natuur er omheen is een echte aanrader.

Steden en dorpjes in Frankrijk

Wanneer jij rondtrekt door Frankrijk zal je veel dorpjes en steden tegenkomen. Een van de meest bekende hiervan is Parijs. Ga naar onze pagina over Parijs voor het meest geschikte aanbod voor een rondreis Parijs!

BEDOIN

Bedoin is een dorpje dat veel geschiedenis bezit. Na vele archeologische opgravingen die gedaan zijn in dit dorp(en nog steeds bezig zijn) was er op dit gebied in de Romeinse tijd volop leven. Bedoin is een stadje waar jij heen moet gaan als je van fietsen en wandelen houdt. Het stadje is omringt door velen prachtige natuurlandschappen.

Goedkope rondreis Frankrijk

SAULT

Sault is ook een prachtig dorpje dat je kan bezoeken. Dit dorpje heeft een zeer antieke en authentieke Franse uitstraling. Je zal in dit dorpje ook veel leuke cafés en winkeltjes vinden. Ook is Sault net als Bedoin een perfecte bestemming voor fietsen en wandelen. Je kan Sault vinden tijdens jouw rondreis Frank in de provincie Provence.

MINERVE

Minerve is een prachtige wijnstreek in Frankrijk. Dit dorpje is dan ook gelegen in het gebied dat bekend staat als de “wijnschuur van Frankrijk”. Het dorpje Minerve is niet toegankelijk voor auto’s en is alleen toegankelijk via een prachtige middeleeuwse brug. Ook zal je in Minerve een leuke museumpje vinden. Minverve is echt een bijzondere bestemmingen als jij gaat rondreizen door Frankrijk.

Bezienswaardigheden in Frankrijk

Er zijn tal van bezienswaardigheden te vinden tijdens een rondreis Frankrijk. De eerste bezienswaardigheid die ik onder ogen wil brengen is de arena van Nime. De arena van Nimes is geïnspireerd door het prachtige Colosseum uit Rome. Vandaag de dag is deze prachtige arena nog in zijn volle glorie te aanschouwen. Ook vinden er in de arena van Nimes meerdere evenementen plaats zoals stierengevechten, voorstellingen en concerten.

Goedkope rondreis Frankrijk

Peyrepertuse is een van de grootste kastelen die jij kan vinden in Frankrijk. Het bevind zich op een rots op 300 meter hoogte en biedt daarom ook prachtige uitzichten. Het kasteel Peyrepertuse heeft maar liefst een afmeting van 1 hectare en is gebouwd in de 12de en 13de eeuw.

La grotte de Lascaux is een prachtige grot gelegen in het zuiden van Frankrijk. Als je interesse hebt in vele prachtige muurschilderingen uit de oudheid is dit een bestemming tijdens jouw rondreis Frankrijk die je niet mag missen. De muurschilderingen stammen uit ongeveer 15.000 voor christus.

Een rondreis Frankrijk boeken?