Stedentrip Parijs

Stedentrip Parijs

Stedentrip wereldstad Parijs, de stad van de romantiek

Parijs is een echte wereldstad.Parijs biedt jou veel mogelijkheden en staat bekend om de vele modewinkels, indrukwekkende bezienswaardigheden, de liefde en het heerlijke eten. Een stad waar iedereen een geweldige rondreis  of stedentrip kan maken, die je niet zo snel zal vergeten! Scroll naar beneden om meer te weten te komen over een stedentrip Parijs of vergelijk direct rondreizen bij onze aanbieders!

Stedentrip Parijs

Bezienswaardigheden in Parijs

Parijs maakt kan je zoals eerder gezegd niet om de winkels heen. De winkelstraten in Parijs zijn heel erg gezellig ingericht en winkelmogelijkheden zijn er in overvloed. Een van de vele bekende winkelplekken zijn het Les Printemps en Boulevard Hausmann. Er zijn veel kleine winkeltjes waar veel exclusieve voorwerpen te koop zijn.  Als je een antiek liefhebber bent is het Le Louvre des antiquaires een aanrader, hier bieden meer dan 250 antiekhandelaars hun goederen aan. Parijs is dus zeker een aanrader voor de winkel liefhebber.

Hierbij een overzicht van bezienswaardigheden die jij kan ontdekken tijdens je stedentrip Parijs:

De Eiffeltoren is natuurlijk de meest bekende bezienswaardigheid die je kan bezichtigen in Parijs. Dit is dan ook de grootste trekpleister die Parijs aanbied. De Eiffeltoren is het symbool van Parijs. S’avonds is de Eiffeltoren prachtig verlicht, en het is daarom ook aangeraden overdag en s’avonds de Eiffeltoren te bekijken.

Het Louvre en de Notre Dame

Stedentrip Parijs

Als jij een rondreis Parijs neemt kom je ook ontzettend veel musea tegen. Parijs is een schat als het om geschiedenis gaat, natuurlijk ken je het bekende museum “Louvre” bezoeken maar ook zijn de minder bekende musea: Musee Picasso en Cite des sciences et de l’industues zeker een kijkje waard. Naast deze musea zijn er nog veel meer museums te ontdekken als jij aan het rondreizen bent door de wereldstad Parijs.

De Notre Dame is een zeer bekende trekpleister tijdens een rondreis Parijs. Er gaat veel geschiedenis vooraf aan dit prachtige kathedraal van Parijs. Zo is hier in 1804 Napoleon gekroond tot keizer door de toenmalige paus. De schrijver/dichter Victor Hugo heeft de Notre Dame zeer bekend gemaakt met zijn boek “de klokkenluider van Notre Dame”. De Notre Dame moet je zeker gaan bekijken als jij een rondreis Parijs maakt.

Seine is het deel van Parijs wat bekend staat om zijn romantische uitstraling. Hier kan je leuke boottochtjes maken, lang historische panden die jou langs de Seine vindt. Zo zult u lang het La Statue de la Liberte varen, Le Grand Paleis en La Place de la Concorde. Allemaal prachtige gebouwen die je kan vinden tijdens een rondreis door de wereldstad Parijs in Frankrijk

Wat valt er allemaal te ontdekken in Parijs?

Stedentrip Parijs

Veel mensen die aan Parijs denken, denken aan de Eiffeltoren. De stad heeft echter nog veel meer bezienswaardigheden die jij in Parijs kan ontdekken. Parijs heeft een perfect metronetwerk en is overal per voet gemakkelijk te bereiken. De beste manier om Parijs te ontdekken is om al slenterend door de straten en wijken te gaan zodat je alle hoogtepunten ontdekt, ook zal je zien dat als je de tijd neemt overal rustig langs te gaan dat er veel onbekenden plekken zijn die zeker de moeite waard zijn om gezien te worden. Tijdens een georganiseerde rondreis of stedentrip van een reisorganisatie wordt jij vaak per bus naar de plekken gebracht, dit is natuurlijk nog comfortabeler.

Een paar van de vele bekende bezienswaardigheden die jij in Parijs kan ontdekken:

Het gaat te ver om alle bezienswaardigheden van Parijs te noemen. Wanneer je in Parijs naar jouw bestemming gaat zal je veel cafés en terrassen tegen komen. In Parijs in de sfeer bij deze cafés altijd heel gezellig en de omgeving zorgt ervoor dat er altijd wat te beleven en te zien valt als jij lekker een kopje koffie drinkt. Als je van een gezellige sfeer houdt dan is Parijs zeker wat voor jou!

Interesse om te gaan boeken?

Zoals je ziet is Parijs een veelzijdige stad en zeker een rondreis waard. Een stad voor iedereen, een stad naar waar jij wilt terug gaan. Ontdek de mogelijkheden voor een auto stedentrip of bus stedentrip bij onze aanbieders! Parijs is een must voor elke stedenliefhebber. Als jij interesse hebt in Parijs kijk dan snel bij onze aanbieders, vergelijk en boek de leukste en goedkoopste rondreis door Parijs bij een van onze aanbieders. Misschien heb je ook wel interesse in een rondreis Frankrijk? Klik dan snel op de link!

Vergelijk hier direct alle reizen naar Parijs