Goedkope rondreis Portugal

Goedkope rondreis Portugal

Ben je van plan om een goedkope rondreis Portugal te maken? Een rondreis in Portugal staat vooral bekend om zijn prachtige stranden, het is dus een ideale zon bestemming , maar Portugal heeft veel meer de bieden dan de meeste mensen denken naast zon, zee en strand zijn er namelijk nog veel meer activiteiten in Portugal. Leer meer op onze website of ga direct vergelijken bij onze betrouwbare aanbieders!

Wat kan je verwachten in Portugal?

Als je gaat rondreizen door Portugal zal je een diverse mix aan natuur en cultuur tegen komen. De onbekende plekjes in het binnenland en de gastvrije bewoners ervan. Met een rondreis door Portugal kan je gaan port proeven in Porto, beluister je eeuwenoude traditionele muziek in de hoofdstad Coimbra, volg je het kompas van de zeevaarders in de geschiedenis van Lissabon en natuurlijk lekker luieren aan het Portugese strand.

Op zoek naar een echte natuurvakantie? Dan is een rondreis door de Azoren misschien wat voor jou!

Zon, zee en strand en nog veel meer!

Tijdens jouw rondreis  zijn er tal van leuke activiteiten te ondernemen op het strand. Je kan gaan snorkelen, varen, duiken, wakeboarden en waterskiën! Snorkelen in Portugal is ook zeker een geweldige ervaring! Op de bodem is veel te ontdekken. Zo zijn er veel mooie en bijzondere vissen, liggen er koraalriffen en zie jij misschien wel een wrak liggen. Ook zijn er veel rotsen en kliffen, hieronder leven veel waterdieren. Je kan ook vanaf een rots in het water springen. Doe dit wel op de plekken die officieel goedgekeurd zijn om vanaf te springen, zodat je weet dat het echt veilig is.

De beste manieren om te rondreizen door Portugal

Er zijn verschillende mogelijkheden om naar het land te gaan. Zo kan je reizen met de auto, met het vliegtuig of via een cruise. Via een cruise is erg aantrekkelijk, omdat het erg rustgevend is. Je zal vanzelf op jouw bestemming komen, als je zit te genieten van de cruise! Het voordeel om met een eigen auto te gaan is dat je zelf gemakkelijk lange afstanden kan afleggen die andere toeristen niet kunnen maken, waardoor je jouw eigen unieke ervaring kunt creëren als u een rondreis Portugal neemt. Een aanrader als je een rondreis met de auto neemt is een autorondreis door Madeira. De schitterende natuur, de indrukwekkende vergezichten en de kleine antieke plaatjes maken een rondreis met de auto zeker de moeite waard. Natuurlijk zijn er mogelijkheden om een auto te huren en gewoon met het vliegtuig te gaan!

Het vliegtuig is de beste methode voor een rondreis. Een vlucht naar Portugal duurt circa 3 uur. Je bent dus snel op jouw bestemming! Zo kan je des te sneller jouw ontdekkingsreis in Portugal beginnen!

Wat zijn nog meer leuke activiteiten tijdens een rondreis in Portugal?

Ook is varen een leuke activiteit. Je kan zelfs varen, door een bootje te huren. Je kan ook meevaren met een bootje. Je wordt door een gids op dit bootje rondgeleid langs het gebied. Zo hoor je veel interessante verhalen over de bezienswaardigheden die jij onderweg tegen komt. Je kan ook meegaan op een cruise, zo kan je genieten van een rustgevende vakantie met een cocktail in jouw hand! Tui is een goede reisorganisaties om deze activiteiten te doen! Er wordt in Portugal met de euro betaald, dit maakt jouw rondreis door Portugal een stuk gemakkelijker!

Wanneer jij besluit om de toeristische plekken achter jou te laten en met de trein verder te reizen, heb je de kans om de onbekenden plekken van Portugal te ontdekken. Je zal al snel de traditionele keuken van Portugal ontdekken. De Portugese keuken is simpel, maar toch lekker en uniek. In de dorpjes in Portugal zijn vaak markten te vinden, hier worden veel producten verkocht die typisch Portugees zijn. Er wordt Portugees voedsel verkocht, Portugese kleding en vooral voor toeristen erg belangrijk: leuke Portugese souvenirs.

Een rondreis door Algarve is een echte aanrader voor de leukste activiteiten in Portugal!

Interesse in een rondreis Portugal?

Heb je interesse om te rondreizen door Portugal? Dan kan je bij onze aanbieders kijken naar de vakantie die jou het meest aanspreekt. Ook kan je de verschillende vakanties vergelijken, zo maak je altijd de beste keuze en weet je zeker dat je een vakantie maakt die jij nooit zal vergeten! Vergelijk dus snel bij onze betrouwbare aanbieders! Een rondreis Portugal is het leukst in combinatie met het eiland Madeira en Spanje!

De Portugal reisspecialisten zijn: