Woestijn activiteiten in Egypte
Woestijn activiteiten in Egypte

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Woestijn activiteiten in Egypte

Quad rijden in de Egyptische woestijn

Quads zin een soort motoren met vier wielen. Voor het rijden op een quad heb je geen rijbewijs of andere speciale vaardigheden nodig. Quad rijden is een spectaculaire ervaring. Vooral als je kamelen te langzaam vindt gaan en als je het rijden in een jeep te gewoon vindt. Je krijgt instructies mee voordat je de woestijn in gaat. Quads zijn ideale vervoersmiddelen om over de rotsen en andere hindernissen te rijden. Uit veiligheid rijd je altijd in groepen met een gids. Deze gids kent de omgeving.

Kameelrijden in Egypte

Bij de piramides wordt je vaak benaderd om een ritje te maken op een kameel. Dit aanbod kun je meestal afslaan. Je kunt beter een kamelentocht reserveren bij een gerenommeerde stal. Voorbeelden van zo’n stal zijn Sheikh Tarek’s AA of Recoub Al Sorat, beide in Gizeh. Recoub Al Sorat biedt ook landelijke routes aan, maar ook routes rond de piramides van Gizeh en Sakkara. Verblijf je in Sharm el-Sheikh, dan kun je bij Hotel Sofitel een woestijnrit maken. Dit hotel staat hoog aangeschreven.

Woestijnsafari’s

Je kunt in de Westelijke Woestijn een spectaculaire ervaring meemaken op een terreinwagen. Deze terreinwagens zijn uitgerust met grote brandstoftanks en zijn voorzien van een GPS-systeem en satellietcommunicatie. De wagens worden gereden door getrainde chauffeurs. De Badawiya Safari Company biedt terreinwagentochten aan door de Witte Woestijn. Lange tochten zijn mogelijk naar de Grote Zandzee en in westelijke richting naar Siwa.

Een rondreis Egypte boeken?

Als jij van plan bent om een rondreis Egypte te boeken dan raden wij jou aan om rondreizen te gaan vergelijken bij al onze aanbieders. Iedereen heeft andere aanbiedingen en het is daarom belangrijk dat je alle sites vergelijkt. Wij hopen dat jij de beste en goedkoopste rondreis kan vinden via goedkope rondreis!

Vergelijk direct rondreizen naar Egypte:

Bewaren

 

Over ons: globetrotter

Goedkope Rondreis.com is een professionele reiswebsite voor leuke rondreizen. Wij geven je informatie over alle bestemmingen en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis.

Stel uw vraag of plaats uw opmerking

*
*

*