Vakantie Sharm El Sheikh
Vakantie Sharm El Sheikh in Egypte

Kras Reizen Stip ReizenTui ReizenDjoserSawadeeSNPNRVFox verre reizen

Vakantie Sharm El Sheikh

De snorkelvakantie Sharm El SheikhVakantie Sharm El Sheikh

Sharm El Sheikh kent meerdere wijken met elk een eigen karakter. De grote resorts liggen op het Luchthavenplateau. Deze resorts liggen allemaal aan een prachtig koraalstrand. Na het Luchthavenplateau volgt Naama Bay, de hoofdwijk. De wijk die het laatst ontwikkeld werd is het Hadaba-plateau en ligt iets verder dan Naama Bay. In deze wijk liggen de wat goedkopere hotels. Het oude Sharm El Sheikh ligt naast het Hadaba-plateau. Deze wijk heet Sharm el-Maya.

Naama Bay

Luchthavenplateau klinkt vervelend en lawaaiig. Dat is het niet. Je kunt hier gerust een hotel boeken. Je vind hier uitstekende hotels met prachtige koraalstranden. Deze stranden hebben namen zoals Garden Bay, Shark’s Bay en Tiger Bay. Ben jij iemand die kan genieten van veel comfort en ben jij iemand die houdt van snorkelen? Dan is dit een prachtige vakantiebestemming. De stad ligt vrij ver weg, maar er staan altijd taxi’s en busjes klaar om je naar het centrum, Naama Bay, te brengen.

Hadaba en Sharm El-MayaVakantie Sharm El Sheikh

Hadaba ligt niet ver bij Naama Bay vandaan. De hotels liggen hier wel verder uit elkaar en er is meer ruimte dan in de wijk Naama Bay. Vlak naast Hadaba ligt het oude Sharm El-Maya. In deze wijk ligt Old Market, wat vroeger een oude vissersplaats was. De hotels van Hadaba hebben niet een directe toegang naar het strand. Maar deze hotels zorgen er wel voor dat jij als gast zijnde snel bij de stranden kunt komen waar je prachtig kunt snorkelen.

Veel hotels hebben een shuttlebus die af en aan rijden. Wil je een boot- of een duiktocht maken? Dan is ‘The Travco Jetty’, de haven van Sharm el-Maya, het ideale vertrekpunt. De echte haven ligt ook in Sharm el-Maya. Vanuit daar kan je naar Hurghada met de catamaran.Vakantie Sharm El Sheikh

Vind je ideale rondreis Egypte

Via Goedkoperondreis.com vind jij gegarandeerd jouw ideale rondreis door Egypte, tegen de beste prijs natuurlijk. Dat wordt dubbelop genieten in dit prachtige land!

 
Vergelijk direct rondreizen naar Egypte:


 

Meer informatie pagina’s over Egypte:

Piramides van Gizeh

Valei der Koningen

5 tips voor een rondreis Egypte

Beste reisperiode voor Egypte

Snorkelen in Egypte

Tempels in Abu Simbel

Vakantie vieren in Sakkara

Woestijn activiteiten

De Nijl en de Rode Zee

De tempel van Karnak

Informatie over Caïro

Duiken in Hurghada

Vakantieparadijs El Gouna Egypte

 
Hier vind je de goedkoopste vliegtickets

 


Booking.com

Over ons: globetrotter

Goedkope Rondreis.com is een professionele reiswebsite voor leuke rondreizen. Wij geven je informatie over alle bestemmingen en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis.

Stel uw vraag of plaats uw opmerking

*
*

*