Rondreis Jordanië

Rondreis Jordanië

De prachtige verstrekkende woestijnen, de heerlijk frisse oases, de overweldigende en kolossale gebouwen, de adembenemende uitzichten en de heerlijk frisse zee. Jordanië in het Midden-Oosten is echt een land dat voor iedere toerist iets heel bijzonders in petto heeft. Ga daarom genieten van een Rondreis Jordanië

Wil jij genieten van een spannende, avontuurlijke en mooie vakantie? Dan is een rondreis Jordanië een bestemming die beslist niet op jouw lijstje mag ontbreken. Jordanië is namelijk een vakantieland dat barst van de prachtige bezienswaardigheden, oude gebouwen, leuke en gezellige stadjes, heerlijke zwembaden en zeeën, moderne winkelcentra en sfeervolle kleine restaurantjes. Door op vakantie te gaan naar Jordanië kan echt iedereen zijn ogen de kost geven!

Bezienswaardigheden in Jordanië

Niet alleen de prachtige natuur trekt veel toeristen aan een rondreis Jordanië te maken, nee, de prachtige bezienswaardigheden in Jordanië zijn werkelijk ook goede trekpleisters. Dat is niet gek, want Jordanië heeft vele prachtige, grote, oude en majestueuze bezienswaardigheden en gebouwen.

Als eerste is er bijvoorbeeld de kolossale 1200 meter lange kloof De Siq. Deze kloof brengt je naar de stad Petra. Tijdens de wandeling naar de stad is het uitzicht beslist niet saai, want op de weg erheen staat namelijk een zeer oud gebouw in de wand gebouwd. Deze tempel is het bekendste monument van Petra en daarbij ook de mooiste. Met zijn 40 meter hoogte is het werkelijk een prachtig gezicht om een keer mee te maken!

Petra

Petra is één van de meest bekende steden van Jordanië. Nu liggen er enkel ruïnes, maar vroeger, rond het jaar 100, lag er een bekende handelsroute langs de stad. Door deze route werd Petra één van de rijkste steden van het land. Door de grote welvaart erin, waren en veel prachtige en grote gebouwen gemaakt. Deze waren voornamelijk uit de rotsen gehakt. Dit komt doordat de stad omringt is door rotsen. Door deze locatie is de stad ook lange tijd onvindbaar geweest. Totdat een ontdekkingsreiziger in 1812 de stad herontdekte. Sindsdien is het een grote trekpleister voor toeristen, en komen er jaarlijks vele mensen op af om een foto te maken van de prachtige gebouwen en tempels

Naast de prachtige tempel bezit een rondreis Jordanië ook vele bezienswaardigheden die leuk zijn voor toeristen. Zo kunnen toeristen een kijkje brengen bij het graf van Aaron, de broer van Mozes. Daarnaast is er ook een archeologisch museum. Daarin staan vele tentoonstellingen die de geschiedenis van het land mooi weergeven.

Natuur en recreatie in Jordanië

Wat ook absoluut niet vergeten mag worden, zijn de prachtige stukken natuur van Jordanië. Naast dat ze een prachtige plek zijn om er leuke foto’s van te maken, of gezellig een picknick middagje te houden, zijn ze ook nog eens de perfecte plek om te genieten van de vrije tijd. De stranden langs de Dode Zee zijn namelijk dé perfecte plek om de hoge temperatuur van je af te spoelen in de heerlijk frisse zee.

Wil jij dus ook een onvergetelijke rondreis ervaren in dit altijd heerlijk warme land? Wil je ook graag de cultuur van Jordanië ontdekken in musea of bij de prachtige oude monumenten, en wil jij ook graag genieten van een heerlijke duik in de frisse zee? Oftewel, ben jij klaar voor het avontuur? Begin dan direct met het vergelijken van rondreizen naar Jordanië! Een rondreis naar Jordanië is vaak in combinatie met een rondreis door Israël

Vergelijk hier direct alle reizen naar Jordanië

 

 

Goedkoperondreis.com