Nijlcruise

geplaatst in: blog | 0

Een Nijlcruise is een luxe vaartocht over de Nijl in Egypte en een prachtige ervaring. De Nijlcruise is een combinatie van transport en accommodatie. Op een ontspannen manier kan je de bezienswaardigheden verkennen. Met een Nijlcruise kom je op plaatsen, waar je anders niet zou komen omdat deze moeilijk bereikbaar zijn. De gids geeft veel informatie bij de mooie bezienswaardigheden die bezocht worden. Honderden cruiseschepen en feloeka’s varen over De Nijl. Een Nijlcruise wordt vaak door de reisorganisaties aangeboden als onderdeel van een pakketreis.

Bekijk hier bij Stip de Nijlcruises

 

De beste periode voor een Nijlcruise

De maanden van november tot en met februari zijn de beste maanden voor het maken van een Nijlcruise. In deze maanden is het over het algemeen niet zo warm. Deze maanden zijn de toeristische trekpleisters wel erg in trek bij de vakantiegangers. In deze maanden is alles ook duurder dan in de overige maanden van het jaar. Het weer is van maart tot april en van oktober tot begin november ook ideaal. Maar in deze maanden zijn er minder vakantiegangers. Van mei tot oktober is het vrij warm. Als je goed tegen de warmte kunt, dan is dit wel de goedkoopste tijd van het jaar. Ook valt er dan goed te onderhandelen over de prijzen.

Arrangementen

De laatste jaren heeft de cruisevakantie zich ontwikkeld tot een lucratieve industrie. Het makkelijkste is om thuis een arrangement te boeken. In de meeste gevallen is de vlucht naar Egypte bij de prijs inbegrepen. De lengte van de reis kan variëren. De meeste Nijlcruises beginnen in Luxor en Thebe. Terwijl het schip rustig over De Nijl vaart, kun je heerlijk ontspannen op het dek of deelnemen aan een van de vele activiteiten die aan boord georganiseerd worden. Bij de meeste reizen krijg je de accommodatie, transport, maaltijden, entertainment aan boord, toegangstickets voor bezienswaardigheden en goede gidsen inbegrepen bij de prijs. 

 

Informatie pagina’s over Egypte:

Piramides van Gizeh
Vallei der Koningen
5 tips voor een rondreis Egypte
Beste reisperiode voor Egypte
Snorkelen in Egypte
Tempels in Abu Simbel
Vakantie vieren in Sakkara
Woestijn activiteiten
De Nijl en de Rode Zee
Vakantie in Dahab
De tempel van Karnak
Informatie over Caïro
Duiken in Hurghada
Vakantie Sharm El Sheikh
Sinaïberg ofwel Mozesberg

 

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Egypte Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

kras-logo-300x175tui-logo-2isropashoestringsawadeea-logo-300x175koningaapstip-logo-300x175alltourscorendon-logo-300x175

 

Volgen globetrotter:

Passie voor reizen

GoedkopeRondreis.com is een professionele reizenwebsite voor leuke rondreizen en stedentrips. Wij geven je informatie over alle bestemmingen in de wereld en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis en het geven van héél veel reisinformatie