Rondreis Mexico

Rondreis Mexico

Een rondreis Mexico is een rondreis door het land van de Maya’s, koloniale steden, heerlijke stranden, tropische wouden, een gastvrije bevolking en een heerlijk klimaat. In Mexico is er veel te beleven als het gaat om cultuur. Bezoek de eeuwenoude catacomben van de Maya’s en leer hun eeuwenoude wereld kennen. Wil jij direct een rondreis gaan boeken naar Mexico? Dan kan je hieronder direct beginnen met vergelijken.

Natuur in Mexico

Rondreizen door Mexico is een perfecte rondreis voor mensen die houden van adembenemende natuur. Zo zijn er veel Stranden  en wouden te vinden, maar wist je dat de onderwater wereld van Mexico nog wel het meest spectaculair is? Ga is naar de prachtige riffen Palancar of Maya, deze riffen worden als de beste duikplekken in de wereld gezien! Na het duiken is het heerlijk vertoeven op de prachtige stranden van Mexico.

Cultuur  in Mexico

Mexico is op cultuurhistorisch gebied een echte uitblinker. Dit komt doordat de vele prachtige gebouwen en steden zelf zijn neergezet door de Mexicaanse bevolking, over de jaren heen hebben volkeren zoals de Spanjaarden en concurrerende stammen in alle gebieden een stukje achter gelaten, wat voor jou te ontdekken valt.

Voor de beste cultuur raden wij het gebied Yucatan aan in Mexico!

Ga op bezoek bij de Tolteken, Maya’s, Azteken en Spaanse koloniale erfenissen tijdens een rondreis Mexico.

Voor meer cultuur is een rondreis Panama of Suriname erg geschikt!

De steden van Mexico

Cancún

Cancún is een top stad om te bezoeken als je een rondreis maakt in Mexico. Deze grote badplaats is volledig ingericht naar de wensen van toeristen. In Cancún zijn veel hotels te vinden, stranden en uitgaansgelegenheden. Voor bezienswaardigheden in Cancún kan je langs het dolfinarium, het archeologisch museum of El Rey (Maya ruines).

Playa del Carmen

Playa del Carmen is ook een echte vakantiestad, deze middelgrote toeristenstad bevindt zich aan de Caribische kust van Mexico. De stad ligt 60 kilometer van Cancún en staat bekend om zijn prachtige stranden. Als je een hotel boekt in Playa del Carmen zijn met een autorondreis de Maya’s makkelijk op eigen houtje te bereiken. Ook is de ligging van Playa del Carmen perfect voor een excursiereis Mexico, doordat veel bestemmingen op een kleine afstand liggen van de stad.

Ook is Playa del Carmen de stad waar je moet zijn voor uitstekende snorkelbestemmingen.

Vergelijk hier direct alle reizen naar Mexico

 

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Yucatan