blog
De meest toeristische plekken in Mexico

De meest toeristische plekken in Mexico

Welke zijn de meest toeristische plekken in Mexico ?

Mexico is het land waar je steeds weer wordt verrast met de geur van vers fruit,waar je volop activiteiten vindt en je toch ook meer dan voldoende ontspanning vindt. Mexico mag jaarlijks miljoenen toeristen ontvangen, waarvan ruim 80% uit Amerika. Het land heeft eindeloos veel mooie plekken voor de toeristen om te ontdekken. Wil jij Mexico ook leren kennen? Dan is een rondreis door Mexico zeker een goede optie. Vergeet dan zeker de volgende plaatsen niet te bezoeken.

Playa del Carmen

Deze badplaats heeft werkelijk van alles te bieden. Wil jij tijdens je rondreis door Mexico feesten tot in de kleine uurtjes in de meest sfeervolle uitgaansgelegenheden? Wil jij eindeloos shoppen in de leukste winkels en lekker eten in de meest verschillende specialiteitenrestaurants? Of wil je lekker luieren aan het strand en genieten van cocktails aan zee? In Playa del Carmen kan het allemaal! Duiken bij deze badplaats is ook zeker aan te raden. De onderwaterwereld is adembenemend. Tot slot zijn er ook veel excursies te maken in Playa del Carmen.

Schiereiland Yucatán

Yucatán is een schiereiland van Mexico dat je gewoon echt eens gezien moet hebben. Je kan er eindeloos veel bezienswaardigheden te vinden. Ga bijvoorbeeld naar Cobá, een echte Mayastad, waar je de meest indrukwekkende ruïnes kan bewonderen langs de meren Lago Macancox en Lago Cobá. Betreed de 100 treden van Nohoch-Mul, de beroemde tempelpiramide, of ga naar de Kukulcan tempel in het prachtige stadje Chichén Itzá. Wil je nader kennis maken met de Mayacultuur en de rijke geschiedenis? Dan mag je de plaatsen Tulum, Uxmal en Xelhá ook zeker niet missen tijdens je rondreis door Mexico. Tot slot is Cancún natuurlijk ook een stad die je hier niet over wilt slaan.

Acapulco de Juárez

Acapulco de Juárez, of kortweg Acapulco, is een populaire bestemming in Mexico en staat vooral bekend om de zogenaamde ‘thrills’ die je er kan vinden. Zo kan je er prachtig duiken. Je kan vanaf een hoogte van ruim 40 meter de zee in duiken vanaf de La Quebrada Cliff. Deze thrill is vooral erg populair onder de jongere generatie. Natuurlijk kan je in Acapulco de Juárez ook genieten van diverse stranden, waar je kan ontspannen, recreëren en watersporten. De meest bekende stranden zijn Playa de Icacos, Tlacopanocha, Playa de Condesa, Playa de La Angosta en Playa de Puerto Márquez.

Mexico-City

Mexico-City, of Mexico-Stad, is natuurlijk de hoofdstad en mag tijdens een rondreis Mexico echt niet gemist worden. Je kunt hier talloze bezienswaardigheden vinden, waaronder Plaza de la Constitución, het plein van de grondwet, dat ook wel Zócalo wordt genoemd. Aan dit plein vind je direct diverse andere highlights, zoals de ruïne van de Templo Mayor, een tempelpiramide van de Azteken, de gigantische kathedraal in Churriueresque stijl, een mausoleum en het standbeeld van de ‘Engel der Onafhankelijkheid’.

Maak een rondreis door Mexico

Een rondreis door Mexico is om zoveel redenen aan te raden, dat je het eigenlijk gewoon zelf zou moeten gaan ontdekken. Via Goedkoperondreis.com kan je de beste, leukste en meest onvergetelijke rondreizen door Mexico vinden en direct voordelig boeken.

Voor het boeken van een rondreis Mexico moet je bij onze aanbieders zijn, wij hebben voor jou alle betrouwbare reisorganisaties op een rij gezet. Ook is een rondreis op maat een echte aanrader, deze rondreizen zijn vaak wat duurder, maar wel volledig gericht op jouw wensen. Wij hopen dat je een leuke rondreis naar Mexico kan vinden via onze website!

Voor de mooiste plekjes raden wij De watervallen van Agua Azul aan in Mexico!

Voor meer informatie over Midden-Amerika : Rondreizen Midden-Amerika

 

Vergelijk direct alle rondreizen naar Mexico

(U komt direct op de pagina van Mexico terecht)

 

0