Rondreis Sri Lanka, een prachtig eiland midden in de Indische Oceaan.

Rondreis Sri Lanka, een prachtig eiland midden in de Indische Oceaan.

Midden in de Indische Oceaan ligt het prachtige eiland Sri Lanka. Met veel bezienswaardigheden, prachtige stranden en ongerepte natuur is dit een uitermate geschikt vakantieland voor elke toerist.

Toeristen kunnen met een rondreis Sri Lanka werkelijk hun ogen uitkijken. De leuke en gezellige dorpjes bieden de ideale mogelijkheid om de cultuur van Sri Lanka te ontdekken en gezellig een heerlijk kopje koffie te drinken. De prachtige natuur biedt de mogelijkheid om wandelingen of tochten door de bossen en wouden te maken.

Tijdens deze routes komen er allerlei leuke en bijzondere momenten voorbij, zoals bijzondere vogels, dieren of planten. Je kan direct hieronder beginnen met het vergelijken van rondreizen naar Sri Lanka, ook kan je meer leren over rondreis mogelijkheden op Sri Lanka in dit artikel.

Rondreis Sri Lanka

Bezienswaardigheden op Sri Lanka

Een rondreis Sri Lanka is vooral bekend vanwege de prachtige witte stranden, maar de mooie monumenten en bezienswaardigheden in Sri Lanka mogen er ook wezen. Sri Lanka is vooral een boeddhistisch land. Om deze reden zijn er vele grote standbeelden te vinden van Boeddha. Deze geven een prachtige indruk van de cultuur op het land, en deze zijn natuurlijk ook geweldig om te zien als je een rondreis maakt.

Even zo mooi is de natuur op het eiland. Er zijn vele rotsen en watervallen waarbij iedere toerist zijn ogen zal uitkijken. Deze rotsen bevatten vaak ook leuke rotstekeningen en huisjes. Op die manier is de Sri Lankaanse cultuur pas echt te ontdekken als je een rondreis maakt.

Rondreis Sri Lanka

Veel toeristen kiezen tijdens een rondreis er ook voor om de heilige stad Anuradhapura te bezoeken. Dit is niet gek, want deze stad heeft vele mooie en historische bouwwerken en monumenten. Sommige van deze gebouwen stammen af van zelfs 100 jaar na Christus. De stad staat ook vol met ruïnes die in de loop van der jaren als monument werden aangeduid. Het is dus zeker dat in deze stad veel leuke en mooie bezienswaardigheden staan die toeristen de ideale mogelijkheid bieden om een leuke foto te maken.

Natuur op Sri Lanka

Een rondreis Sri Lanka is toch echt het bekendst vanwege de prachtige natuur. Dat is ook niet verwonderlijk, want de prachtige stranden, bossen en rotsen maken een glimlach op ieders gezicht. Als eerste zijn er de hagelwitte stranden aan de kust van Sri Lanka. Deze prachtige stranden liggen naast de helder blauwe zee van de Indische Oceaan. Deze zee biedt iedere toerist dus de mogelijkheid om leuk te snorkelen of gewoon lekker af te koelen van het heerlijk warme weer.

Bekijk het filmpje van Kras om een goede indruk te krijgen over rondreizen door Sri Lanka:

Verblijf op het eiland

Op Sri Lanka zijn er verschillende mogelijkheden om te verblijven tijdens jouw rondreis. Er zijn op het eiland verschillende resorts met zeer luxe hotelkamers en faciliteiten. Hier kan iedere toerist bijkomen van de leuke dag onder het genot van een diner van de roomservice. Het is natuurlijk ook leuk om de cultuur van Sri Lanka op te zoeken en te gaan logeren in lokale hotels of hostels. Hierbij is het leuk om te eten in lokale restaurantjes waar er traditionele Sri Lankaanse gerechten worden opgediend en waar de cultuur van Sri Lanka duidelijk tot uiting komt.

Wil jij dus ook een spetterende en heerlijk frisse vakantie tegemoet gaan? Kies dan voor een rondreis naar Sri Lanka, en geniet ook van de heerlijk blauwe zee en de hagelwitte stranden! Wij raden je aan alles goed te vergelijken bij onze aanbieders want er zijn voor rondreizen door Sri Lanka grote prijsverschillen en de mogelijkheden lopen onwijs uit een!

Een rondreis naar Sri Lanka kun je goed combineren met een rondreis door India. Wij hopen dat je een leuke rondreis Sri Lanka hebt kunnen vinden op onze website!

Vergelijk hier direct alle reizen naar Sri Lanka

 

5 gedachten over “Rondreis Sri Lanka, een prachtig eiland midden in de Indische Oceaan.

Geef een reactie