blog
Met de auto naar Londen

Met de auto naar Londen

Leestijd 1 Minuut

Londen is de grootste stad van Europa. De stad kent vele bezienswaardigheden, is vlakbij huis en iedereen spreekt er uiteraard Engels. Vele voordelen, wat dat betreft. Het is zelfs zo dichtbij dat je met de auto heen kan! Je tripje naar Londen kun je dan gemakkelijk combineren met een bezoek aan omringende steden, zoals Oxford, Cambridge of Maidstone.

De overtocht met de auto

De meeste mensen gaan per vliegtuig naar Londen. Het is ook het meest voor de hand liggend, maar met de auto is ook een prima optie. Immers moet je ook met vervoer naar de luchthaven, je moet inchecken en boarden. Vervolgens land je in Engeland en moet je daar opnieuw vervoer regelen. Met je eigen auto is daarom ook een stuk relaxter. Je kunt reizen op eigen gelegenheid, wanneer het jou uitkomt. Het duurt bovendien ook niet veel langer. Je kunt al met een ferry binnen 90 minuten Engeland bereiken. Ondertussen kun je een hapje eten in de vele restaurants die elke ferry wel heeft. Je kunt de route alvast uitstippelen naar Londen en je kunt daar dan binnen een uur naar toe rijden. Vergeet niet om links te rijden.

De reis

De meest ferry ‘s gaan naar de regio Kent. Hier start je reis! De hoofdstad hiervan is Maidstone. Het is een aanrader om deze stad voorafgaand aan Londen te bekijken. Je komt er immers toch langs. De stad is omringd door een prachtig landschap en bovendien kun je de Leeds Castle daar bezoeken.

Cambridge en Oxford

Ook Cambridge en Oxford zijn twee steden die je kunt bekijken tijdens je reis naar Londen. Hier staan enkele Engelse universiteiten die tot de beroemdste van de wereld worden gerekend. Het nachtleven van beide steden is daarom ook ontzettend gezellig. Ben jij al nieuwsgierig geworden? Boek dan een stedentrip naar Londen!

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Londen

 

Rate this post
0

Geef een antwoord

Goedkoperondreis.com