Stedentrip Sevilla

Stedentrip Sevilla

Stedentrip Sevilla de trots van Spanje

Tijdens een stedentrip Sevilla hoeft niemand zich te vervelen. Het hoeft zeker niet bij een bezoek aan een museum te blijven, de stad zelf herbergt al genoeg moois. Neem een kijkje bij het graf van Columbus, wandel door de immens grote winkelstraten of kom tot rust in één van de natuurparken. Ga met de voetjes van de vloer in de flamencobar of drink een drankje op het gezellige terras. Maak prachtige foto’s op het bekende Plaza España of laat jezelf verbazen in de Kathedraal Sante Maria. Sevilla is een stad met vele gezichten, het is de stad van de flamenco!

Stedentrip Sevilla

Rijk Sevilla

Sevilla is een eeuwenoude stad, als wij de Griekse mythologie moeten geloven dan bestaat de stad als sinds een duizend jaar voor Christus. Verschillende culturen hebben de stad in handen gehad en dat is nog steeds te zien tijdens een stedentrip in Sevilla. De Spaanse stad is in handen geweest van de Romeinen, de Vikingen en natuurlijk ook de Moren. Deze eeuwenoude geschiedenis heeft zijn sporen voornamelijk nagelaten in de vorm van bezienswaardigheden. Bezoek de Kathedraal Santa Maria, deze kerk komt uit de Middeleeuwen en staat bekend om zijn hoge klokkentoren. Het is mogelijk om naar het hoogste puntje van de kathedraal te klimmen, vandaar kan er genoten worden voor een adembenemend uitzicht over de stad.

Sevilla en de Moren

Stedentrip Sevilla

De Moren hebben een grote invloed achtergelaten op de Spaanse stad. Destijds kwamen de Moren vanuit Marokko naar het Spaanse grondgebied. Toen de stad weer in Spaanse handen kwam, lieten de Spanjaarden de bouwstijl van de Moren intact. Daarom is het vandaag de dag nog mogelijk om volop te genieten van de prachtige paleizen en de enorme tuinen. Het lijkt net of er een wandeling gemaakt zal worden door een waar sprookje.

Trots van Spanje

Plaza España is één van de populairste bezienswaardigheden van de stad. Het indrukwekkende gebouw is gebouwd aan een halvemaanvormig plein en werd gepresenteerd tijdens de bekende Ibero-Amerikaanse tentoonstelling. Het kan zijn dat je nog nooit gehoord hebt van het Plaza España, maar waarschijnlijk komt het plein wel erg bekend voor. Plaza España is namelijk te zien in veel verschillende films, zoals Starwars Episode II en The Dictator van Sasha Baron Cohen.

Geniet van de rust in Sevilla

Sevilla is een grote en drukke stad, maar ook daar kan even aan ontsnapt worden. Breng een bezoekje aan het Nationaal Park Doñana. Dit natuurgebied kent geen bebouwing en is één en al flora en fauna. Er zijn zelfs mensen woonachtig in dit Nationale Park, deze mensen leven zonder huizen en de luxe die wij kennen en als normaal beschouwen. Er zijn ook tal van bijzondere dieren te spotten in het Nationaal Park Doñana, zoals een zeldzame Iberische lynx.

Flamenco is Sevilla !

Stedentrip Sevilla

Wandel over één van de gezellige markten in Sevilla, koop een prachtige flamencojurk en goede schoentjes. Sevilla is namelijk de stad van de flamenco. Vandaar de grote hoeveelheid aan flamencobars en shows die in de stad worden georganiseerd. Grote flamenco fans kunnen hun hart op in een heus flamenco museum! Niet wachten maar doen. Boek vandaag nog een stedentrip Sevilla en ga genieten van deze prachtige Spaanse stad.

Onderstaande filmpje geeft een goed idee van de stad Sevilla

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Sevilla

 

Barcelona

Bilbao

Madrid

Malaga

ValenciaBooking.com

Waarom online tickets kopen of tours boeken?

Er zijn diverse voordelen om online je tickets of activiteiten al vooraf te boeken, zeker als je Sevilla gaat bezoeken in de schoolvakanties.

Je bespaart kostbare vakantie tijd omdat je in Sevilla niet op zoek hoeft naar verkooppunten.
Bij diverse activiteiten kun je zelfs kiezen voor een ” niet in de rij ” ticket waardoor je ook niet in de vaak lange wachtrijen hoeft te gaan staan bij de kassa van populaire attracties.

Wil je graag 1,5 tot 2 uur in de rij staan dan moet je beslist vooraf geen tickets kopen.

Door vooraf al te boeken weet je ook zeker dat je plek gereserveerd is. Hierdoor wordt vaak teleurstelling voorkomen op bestemming omdat populaire activiteiten vaak volgeboekt zijn.

En, natuurlijk het gemak! Je kunt je in alle rust voorbereiden op je trip en kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod . En op bestemming, geniet je dan van een zorgeloze trip waarin alles al is geregeld.