Rondreis Spanje

Rondreis Spanje

Een rondreis Spanje is méér dan alleen zee,zon en strand

Altijd al meer van Spanje willen zien? Wil jij meer dan alleen zon, zee en strand? Een rondreis Spanje biedt jou dan de mogelijkheid om de cultuur, tradities en monumenten in Spanje te ontdekken, die de meeste mensen links laten liggen. Terwijl deze bestemmingen juist zo mooi zijn. Als je meer te weten wilt komen over rondreizen door Spanje kan je verder kijken op onze website of begin direct te vergelijken bij onze betrouwbare aanbieders!

Een rondreis Spanje in het kort

Iedereen weet dat Spanje veel te bieden heeft voor toeristen, aan de prachtige zandstranden van de Atlantische en Middellandse zee kan je een heerlijke tijd beleven. Geniet van een drankje in de heerlijke zon of neem een duik in het frisse zeewater.

De Spaanse stranden hebben echter ook een actieve kant! Zo kan er aan watersport gedaan worden en zijn er veel leuke water activiteiten. Duiken is erg populair onder de toeristen in Spanje, want de bodem van de zee in Spanje biedt duikers en snorkellaars de tijd van hun leven. Je vindt namelijk veel prachtige dingen op de bodem, zoals veel prachtige koraalriffen en bijzondere vissen.

Waterskiën

Ook is het leuk om te gaan waterskiën, hierbij zweef jij op ski’s over het water. Wakeborden is ook nog een alternatief, hiermee kan je rustig op een board peddelen en genieten van de zon of van een duik in de zee. Zoals iedereen weet zal je met een rondreis Spanje van prachtig weer genieten, lekker aan het strand liggen en gewoon heerlijk relaxen. Maar wat heeft Spanje nog meer te bieden als je een rondreis door Spanje gaat maken?

De stad Ronda

Als je gaat rondreizen door Spanje zal je steden zoals: Malaga, Sevilla, Cordoba, Valencia, Granada, Barcelona, Madrid kunnen bezoeken. Ook de veel minder bekende plaatsen zijn een goede keuze om een leuke tijd te beleven. Neem bijvoorbeeld de stad Ronda met zijn 35.000 inwoners niet bepaald groot, maar de ligging en het landschap waar het op gebouwd is, is uniek op veel platformen. Het is omgeven door 3 nationale parken en een van de meest belangrijke gebieden waar het stierenvechten is ontstaan.

De stad is gebouwd op een heuvel en is daarom erg mooi om te zien. De huizen staan scheef en het lijkt daarom net alsof ze omvallen in het ravijn, dat ernaast ligt. Jij kunt deze stad ontdekken door mee te gaan met een sight seeing tour, maar lopend is het natuurlijk veel intenser. Je ontdekt zo alle bezienswaardigheden van dichtbij. Je kunt daarom sneller een bezoekje brengen aan een oud gebouw of bezienswaardigheid.

In Spanje vind je het gebied Andalusië erg populair voor rondreis bestemmingen door zijn pracht.

Cultuur tijdens een rondreis Spanje

De cultuur tijdens een rondreis Spanje is ongetwijfeld één van de meest veelzijdige. Spanje heeft jou veel te bieden qua cultuur. Voor elke toerist is er wel een activiteit naar zijn smaak er zijn: muziekstukken, theaterstukken, uitgaansgelegenheden, bioscopen en musea. Hierdoor zal je de Spaanse cultuur echt proeven en ontdek jij een Spanje die redelijk onbekend is.

De uitgaansgelegenheden in Spanje zijn erg aantrekkelijk. In het centrum van Barcelona is het één en al uitgaan. Er zijn talloze cafés, disco’s en bars waar jij kunt genieten van een leuke avond en nacht. In Barcelona vindt je ook leuke andere activiteiten zoals kermissen en zwembaden.

Geen rondreis? Doe dan in ieder geval een stedentrip Valencia en die boek je vakantie via Leuke Vakanties Spanje

Tradities in Spanje

Een rondreis Spanje kent vele tradities, voor de muziek liefhebber is de Spaanse dans de Flamenco en zijn muziek een echte aanrader. De flamenco heeft krachtige, artistieke uitdrukkingen van levensvreugde en verdriet en het is overal te vinden als jij een rondreis door Spanje maakt. Voor de stoere man is er natuurlijk het stierenvechten dat zich eens per jaar afspeelt, dit speelt zich hoofdzakelijk af in en onder Madrid! Deze stierenvechten zijn echt een unieke ervaring als jij dit voor het eerst meemaakt!

stedentrip madrid

Interesse gekregen, en wil jij een rondreis Spanje boeken?

Wil jij ook graag naar de zon?, genieten van de spannende en actieve activiteiten? Of de Spaanse cultuur ontdekken? Boek dan snel een rondreis naar Spanje! Bij ons vindt je de beste aanbieders, hier kan je ook deze aanbieders vergelijken. Zo jij zelf kiezen hoe je naar jouw bestemming gaat en wat je daar gaat doen. Op die manier boek jij een reis waarvan je zeker weet dat jij hem geweldig gaat vinden!

Een rondreis Spanje is het leukst in combinatie met een rondreis Portugal.

Vergelijk hier direct alle reizen naar Spanje