blog
Top 3 activiteiten op Jamaica

Top 3 activiteiten op Jamaica

Dé Top 3 Activiteiten Op Jamaica

Jamaica is een populaire bestemming onder de vakantiegangers. Dat komt mede door de veelzijdigheid, het is namelijk niet alleen maar aan het strand liggen. Er is nog zoveel meer te beleven op dit prachtige eiland. Maak een dagexcursie en bekijk wat voor moois Jamaica voor jou in petto heeft. Kies voor een wat rustigere activiteit of zoek de spanning op. Maak een prachtige boottocht, deze gaat door de bekende Wetlands. Zoek de hoogte op in de bergen van Ocho Rios. Het is allemaal mogelijk op Jamaica. Wij hebben daarom een top 3 aan activiteit samengesteld, bedoeld voor de vakantieganger die het eiland graag wilt ontdekken.

Nummer 1: Ga zwemmen met de dolfijnen

Menig persoon wilt dit minimaal één keer in het leven doen, wij hebben het over zwemmen met dolfijnen. Deze mogelijk is er op Jamaica, dan moet de Dolphin’s Cave worden bezocht. Dit bedrijf is gevestigd op drie plekken op het eiland. Zwemmen met dolfijnen kan in Ocho Rios, maar ook in Negril en St. James. De dolfijnen bevinden zich in hun natuurlijke omgeving, wat de belevenis nog mooier en onvergetelijker maakt. Los van het zwemmen is het ook mogelijk om de dolfijnen hoogstpersoonlijk te voeren en te aaien.

Nummer 2: Canopy-tocht in de Mystic Mountains

De Canopy tocht in de Mystic Mountains is momenteel erg populair onder de vakantiegangers. Dit is een activiteit voor de avonturier en de adrenalinezoekers. Je zal namelijk worden vastgemaakt aan een zipline, deze brengt jou van de ene naar de andere boomtop. En dat midden voor het regenwoud, wat wil je nu nog meer? Er zijn diverse tochten, voor de beginners en de wat meer ervaren personen. Hierdoor is deze activiteit voor iedereen geschikt!

Nummer 3: Bamboo Rafting

Ga jij met het gehele gezin naar Jamaica? Dan is de Bamboo Rafting excursie echt iets voor jullie! Vanaf het water kan er genoten worden van de overweldigende omgeving. Er zal plaats worden genomen op één van de bamboevlotten, deze zal rustig over het water drijven. Bekijk de wilde dieren die zich langs het water begeven en geniet van de kalmte om je heen.

Kingston

De populairste vakantiebestemming van Jamaica is Kingston. Dit is ook niet zomaar een stad, het is de hoofdstad van het land. Rond de dertig procent van de totale bevolking is woonachtig in Kingston, daarnaast is het ook het economisch en politiek gezien de belangrijkste stad van Jamaica. De nationale overheid heeft meerdere kantoren en diverse organen gevestigd in de hoofdstad.

De toerist kan in Kingston diverse bezienswaardigheden bezoeken, waaronder het Jamaica House. De muziekliefhebber kan een rondleiding krijgen in de beroemde studio van Bob Marley, deze kent de naam Tuff Gong International. Er worden in Kingston ook vele populaire festivals georganiseerd.

Voor alle hotels in Negril kun je deze pagina bezoeken.

Vergelijk direct alle rondreizen naar Jamaica:

 

0