Rondreis Jamaica

Rondreis Jamaica

rondreis jamaica

Jamaica is een eiland dat midden in het Caraïbische gebied ligt. Door de prachtige natuur en de knalblauwe zee, is het eiland vooral de ideale bestemming voor toeristen die van lekker relaxen houden. Toch ontdekken steeds meer mensen de voordelen van een rondreis Jamaica. Terecht, want het land heeft zoveel meer te bieden dan strand en zee!

Zo heeft het eiland een zeer rijke historie en een sfeervolle cultuur. De stadjes op het eiland barsten van de cultuur en gezelligheid en de prachtige zeeën bieden de uitstekende mogelijkheid om de koraalriffen te ontdekken. Verder bieden de mooie bossen en natuurgebieden de gelegenheid voor een fijne boswandeling.

Voor meer rondreizen in Amerika, kan je naar de rondreis Amerika pagina navigeren.

Cultuur in Jamaica

Jamaica staat bekend om de vrolijke, gastvrije en uiterst vriendelijke inwoners. Zij zijn altijd bereid om toeristen kennis te laten maken met de cultuur van het land en met de heerlijke muziek die er gespeeld wordt. Muziek is een zeer belangrijk onderdeel op het eiland. Overal waar mensen zijn, is muziek. Dit is niet gek, want de reggae is als het ware ontstaat op Jamaica. Door het grote succes van Bob Marley en Jimmy Cliff is de Reggae muziek niet meer weg te denken uit de Jamaicaanse samenleving. Dit uit zich in de vele reggae feesten en de vele reggae festivals.

Mensen geïnteresseerd in een rondreis Jamaica nemen deze vaak in combinatie met een rondreis Cuba of bezoeken de ABC eilanden.

Natuur op Jamaica

Aangezien Jamaica een eiland is, is er strand genoeg. Doordat het eiland midden in het Caribisch gebied ligt, is het eiland omsingeld door prachtige witte zandstranden, die op hun beurt weer grenzen aan de heerlijk warme helder blauwe zee. De combinatie van deze heerlijke zee en de prachtige stranden maken een dagje strand op Jamaica compleet!

Verder heeft het eiland ook veel mooie natuur. In het binnenland zijn er bossen te vinden die toeristen de mogelijkheid bieden om de rust op te zoeken en in stilte te genieten van de heerlijke temperatuur tijdens een boswandeling. Deze bossen zijn ook ideaal voor een jeeptocht, omdat er vele mooie natuurverschijnselen, zoals rotsen en watervallen te vinden zijn. Voor de beste natuur raden wij reisorganisatie Tui aan.

Ontspannen en genieten op Jamaica

Als er iets mogelijk is tijdens een vakantie Jamaica, dan is het genieten! Op het eiland zijn vele leuke en gezellige stadjes die de ideale gelegenheid bieden om leuke souvenirs te kopen in de gezellige winkelstraatjes of om iets lekkers te drinken op een terrasje. Verder bieden de gezellige cafés en disco’s de mogelijkheid om stoom af te blazen van de rondreis en te genieten van de unieke sfeer die heerst onder de lokale bevolking. Voor de beste ontspanning raden wij reisorganisatie Kras aan.

Een rondreis Jamaica is ook de ideale manier om actief bezig te zijn met leuke watersporten. Zo is het mogelijk om te snorkelen tussen de prachtige koralen, te waterskiën over de zeeën, te duiken naar de bodem van de zee, of te genieten van een persoonlijke zonnebank op het luchtbedje op de zee. Daarnaast is het mogelijk om bergen te beklimmen op één van de vele bergen op het land. Eén ding staat vast: een rondreis Jamaica is ideaal voor reizigers die houden van ontspannende, actieve, lekkere en bijzondere activiteiten!

Pagina’s over Jamaica:

Zwemmen met dolfijnen in Negril Jamaica
Bezienswaardigheden op Jamaica
Top 3 Activiteiten op Jamaica
Resorts op Jamaica
Festivals op Jamaica
Rondreizen op Jamaica
Vakantie naar Jamaica

sandals
beach-1029014_1280
jamaica-816673_1280
hippie-738189_1280
99581887
band-3146827_1280
jamaica-1876654_1280

Zin in een rondreis Jamaica?

Voor alle hotels in Negril kun je deze pagina bezoeken.

 Vergelijk direct alle rondreizen naar Jamaica: