Rondreis Baltische Staten

Rondreis Baltische Staten

Een rondreis maken door Litouwen, Estland, Letland en Rusland of een gedeelte hiervan? Dan ben jij op zoek naar een rondreis door de Baltische Staten. Ontdek de geweldige stad Sint-Petersburg of het prachtige Etste eiland Saarema. De landen van de Baltische Staten zijn zeer gemakkelijk te ontdekken per auto, je kan vanaf Nederland naar de landen rijden of vlieg erheen en bestel een huurauto! Bij onze reisaanbieders kan je hierover gemakkelijk meer informatie vinden!

Rondreis Litouwen

Een rondreis Baltische Staten zal je geheid naar het land Litouwen brengen. Het land Litouwen beschikt over de historische hoofdstad genaamd Vilnius. Deze stad is de grootste oudste stad van Europa en staat in zijn geheel op het Unesco werelderfgoedlijst. Litouwen beschikt over veel prachtige stranden waar heerlijk gerelaxt of aan watersport gedaan kan worden. Voor natuur beschikt een rondreis Litouwen over het Spit Nationale Park, hier vind je prachtige pijnbroombossen en veel zeldzame flora en fauna. Ook zijn er veel meren en hooglanden te vinden in Litouwen, heerlijk voor de wandelaars!

Geen rondreis Baltische Staten maken? Misschien is een rondreis Polen dan ook wat voor jou!

Rondreis Estland

Het land Estland staat voornamelijk bekend om zijn imposante natuurgebieden, eilanden en de hoofdstad Tallinn. Estland beschikt over ongeveer 1500 eilandjes, die voornamelijk onbewoond zijn een paar van deze eilanden zijn wel bewoont en kunnen jouw een kijk geven in het leven van honderden jaren geleden. Het meeste bezochte eiland in Estland is het eiland Saaremaa een prachtig eiland dat ontzettend veel te bieden heeft. Wanneer je gaat rondreizen door de Baltische Staten moet een rondreis Estland eigenlijk gewoon gemaakt worden!

De hoofdstad van Estland geeft jouw de mogelijkheden veel historische bezienswaardigheden te bezichtigen, waaronder het Kathadraal Alexander Nevski of de Toomkirik kerk. De grote hoeveelheid musea en erfgoeden maken Tallinn een zeer interessante bestemming. Zo kunnen er ook veel ondergrondse excursies gemaakt worden, hier zal je meer leren over de militaire geschiedenis van Estland.

Rondreis Letland

Letland is in het bezit van veel historische bezienswaardigheden en prachtige nationale parken. Zo is er het erg mooie nationale park Slitere. Dit park is beschermd en er leven veel otters en bevers. Ook beschikt het park over moerasgebieden, stranden en duinen die dicht gegroeid zijn met bomen. Het is ook een aanrader om het paleis van Bartolomeo Rastrelli te bezoeken, dit paleis bevat veel sarcofagen van het koningshuis van Letland.

Een rondreis Baltische Staten boeken?

Ben je eruit en ga je een rondreis boeken naar de Baltische Staten? Dan raden wij je aan goed te oriënteren bij onze aanbieders. Ook is het vaak mogelijk om met onze aanbieders in overleg te gaan en zo je eigen weg uit te stippelen, zo doe je alleen wat jij leuk vind! Het is ook heel goed mogelijk alleen hotels te boeken en voor de rest volledig vrij te zijn om de Baltische Staten te ontdekken!

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Litouwen

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Letland

 

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Estland

 

Voor meer informatie over rondreizen door Rusland kan je naar onze rondreis Rusland pagina!
Landen van Oost-Europa:
Rondreis Bulgarije
Rondreis Polen
Rondreis Roemenië
Rondreizen door de Oekraïne
Rondreis Tsjechië

Goedkoperondreis.com