Rondreis Kroatië
5 (99.47%) 113 votes5

rondreis kroatië

Aan de Adriatische zee ligt het prachtige land Kroatië, een ideaal land voor een rondreis. Met zijn unieke en bijzondere vorm op de landkaart is Kroatië al direct een land dat de aandacht van het oog trekt. Buiten de leuke vorm van het land zijn er ook vele andere bezienswaardigheden, gebouwen, natuur, stranden, bossen en faciliteiten om elke vakantie in dit land tot een succes te maken! We noemen bijvoorbeeld Poreč, Zagreb, Dubrovnik en Rovinj

Een frisse duik nemen in de zee, lekker shoppen in een winkelcentrum, een heerlijk kopje doen aan een terrasje of gewoon Rondreis Kroatiëgenieten van de rust langs het zwembad, een rondreis Kroatië biedt werkelijk iedere toerist de mogelijkheid om pas echt te genieten van zijn vrije tijd. Je kan hieronder direct beginnen met het vergelijken van rondreizen door Kroatië, ook kan je meer leren over het land in dit artikel.

Verblijf in Kroatië

Veel toeristen kiezen ervoor om te overnachten in een hotel of op een camping. Vooral kinderen vinden het fijn om op campings te verblijven. Dat is ook de reden dat veel gezinnen kiezen voor een camping. Veel kleine gezinnen kiezen daarentegen voor een hotel. Een hotel heeft als grote voordeel dat het heel kort lopen is naar het strand. Dit komt doordat er in Kroatië veel hotels langs de kust staan. Zo is het nog makkelijker om naar strand te komen!

Soortgelijke rondreis Kroatië zijn: Rondreis Ierland en rondreis Spanje.

Natuur in KroatiëRondreis Kroatië

Er is veel mooie natuur te vinden in het land. Zo zijn er de grote prachtige bossen. Hier is het mogelijk om een leuke boswandeling of een toer te maken in een huurauto. Veel toeristen kiezen overigens voor een huurauto, omdat dit een mogelijkheid is om mobiel te blijven. Dit is handig, want er zijn in het land veel baaitjes die rust bieden, afgelegen liggen en toch sfeervol zijn. Deze zijn ideaal te bereiken met de auto. Zo kan iedere toerist vol privacy genieten van de vakantie in de heerlijk afgelegen baaitjes!

Een goedkope rondreis Kroatië boeken

Voor een kwalitatieve rondreis Kroatië moet je bij onze aanbieders zijn. Op deze pagina vind je links direct naar de rondreis in Kroatië pagina’s van onze aanbieders. Je kan ook nog onze reisorganisatie pagina gaan door op de knop te klikken hieronder, dan vind je alle aanbieders maar geen directe links naar de Kroatië pagina van die aanbieders, ook kunnen we niet garanderen dat alle aanbieders rondreizen naar Kroatië aanbied op de reisorganisatie pagina.

Bezienswaardigheden Kroatië

rondreis kroatië

Wat al snel voorbij komt op de ansichtkaarten van Kroatië is de prachtige kustlijn met rotsen. Langs de kust ligt namelijk een breed gestrekte lijn van rotsen. Dit geeft niet alleen een prachtig gezicht op foto’s, maar deze rotsen zijn ook nog eens de ideale plek om een rondreis te maken. Tijdens de rondreis kan iedere toerist zijn ogen uitkijken door de mooie stranden en het prachtige uitzicht. Zo ook mijn vriend Larsen die deze mooie foto heeft gemaakt.

De stranden in Kroatië zijn ook erg mooi. Kinderen kunnen genieten van het heerlijke koele water, en volwassenen kunnen genieten van de lekkere zon die er schijnt. In Kroatië is het overigens altijd lekker weer. Wat inhoudt dat de zon vrijwel altijd schijnt en dat de gevoelstemperatuur aangenaam is.

Een ander bijzonder fenomeen is de grote hoeveelheid kleine eilanden langs de kust van het land. Kroatië heeft namelijk ruim 1000 eilanden voor de deur liggen. Deze eilandjes zijn de ideale manier om in privacy te genieten van de vakantie. Het is namelijk mogelijk om een bootje te huren en zelf ernaartoe te varen.

Er zijn ook veel kleine dorpjes die de cultuur van Kroatië goed laten zien tijdens je rondreis door Kroatië. Zo zijn er veel Rondreis Kroatiërestaurants waar er traditionele gerechten met vis worden geserveerd. Daarnaast zijn er ook leuke dorpjes die aan de kust liggen, waardoor er een prachtig uitzicht is over de zee.

 

 

 

 

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Kroatië. Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

tui-logo-2kras-logo-300x175vakantiexperts-logo-300x175pharos-300x175dejongintra-logo-300x175snp-logo-300x175peterlanghoutdjoser-logo-300x175evaneosalltours

 

Een stedentrip naar Dubrovnik kunt u vinden op deze pagina

Op zoek naar meer informatie over rondreizen door Europa? Ga naar onze rondreis Europa pagina!

Ook hebben onze aanbieders SNP Reizen en Djoser Reizen een groot aanbod voor rondreizen naar Kroatië

rondreis kroatie