Stedentrip Brugge

Stedentrip Brugge

stedentrip brugge
Brugge is een van de Hanzesteden van België. Het wordt ook wel gezien als het Stedentrip Bruggecentrum van de Vlaamse kunst. Een leuke stad dus voor een stedentrip Brugge. Dat Brugge het centrum is van de Vlaamse kunst komt door de renaissance paleizen en de gotische woonhuizen die in de stad staan. Maar naast al dit pracht en praal is Brugge zeker een stad met bedrijvigheid en waar echt wordt geleefd.

Een stedentrip naar de stad Brugge is dus zeker niet saai. Tijdens je stedentrip Brugge is het, het leukst om de stad te voet te ontdekken. Dit kan ook gemakkelijk want Brugge is niet heel erg groot en alles ligt dicht bij elkaar. Overal in Brugge ruikt het heerlijk naar vers gebakken wafels. Deze moeten dan ook zeker gegeten worden tijdens je Citytrip. Maar wat is er nou beter dan door deze prachtige stad te wandelen met een heerlijke verse wafel in je hand. Dat klinkt toch als een stedentrip Brugge op zijn best?

Accommodatie tijdens je stedentrip Brugge

Brugge heeft veel kleine hotelletjes. Deze zijn te boeken in alle prijsklassen die je, je maar kunt voorstellen. Overnachten tijdens je stedentrip Brugge hoeft dus ook zeker niet duur te zijn. Naast hotels kun je hier ook hostels en AirBnB voorzieningen vinden om te overnachten tijdens je stedentrip Brugge.

Vervoer door Brugge

Brugge is heel erg goed te bereiken met het openbaar vervoer. In de stad zelf is het openbaar vervoer goed geregeld maar ook Stedentrip Bruggevanuit de andere grote Belgische steden is het gemakkelijk om in Brugge te komen. Heel erg handig dus tijdens je stedentrip Brugge. De trein van Brugge heeft al 6 stations, het hoofdstation en daarnaast ook 5 kleinere stations. Hiermee is de stad dus al erg gemakkelijk te verkennen tijdens je stedentrip Brugge. Brugge heeft geen trams maar wel bussen. Deze bussen rijden door de hele stad en zorgen ervoor dat alle bezienswaardigheden in de stad makkelijk te bereiken zijn. Als laatste kan er natuurlijk ook een taxi gepakt worden om van deur tot deur te reizen.Tenslotte kun je ook a;tijd nog de fiets nemen!

Winkelen in Brugge

Brugge is een stad die qua winkelen aanbod heeft voor elk budget. Bij de Markt kun je de belangrijkste winkelstraten vinden tijdens je stedentrip Brugge. De winkels hier hebben ongeveer dezelfde openingstijden als in Nederland. Sommige winkels hebben ook koopavond op vrijdag.

Uitgaan in BruggeStedentrip Brugge

Brugge is een stad waar heel erg veel cafés en kroegen te vinden zijn. Maar daarnaast is er ook een groot aanbod qua theaters en voorstellingen. De stad biedt dus voor ieder wat wils tijdens de stedentrip Brugge. De Coulissen is een van de bekendste clubs van de stad. De club zit gevestigd in het voormalige pand van de Bank van Brugge. Het grootste voordeel van deze club is dat de entree gratis is en dat hier veel verschillende soorten muziek gedraaid worden. Tijdens een stedentrip Brugge biedt deze club dus voor ieder wat wils.
Ook is er voor jazz liefhebbers genoeg te zien in Brugge. De Werf is een plaats in Brugge waar wekelijks nationale en internationale jazz artiesten optreden. Dit is dus ook zeker een leuke plek tijdens je stedentrip Brugge.

Bezienswaardigheden Brugge

Brugge heeft een hele bijzondere geschiedenis. Hierdoor staan er nog erg veel oude gebouwen in de stad welke zeker het bezoeken waard zijn tijdens je stedentrip Brugge. In Brugge kunnen de middeleeuwen herontdekt worden, er zijn nog veel overblijfselen uit deze tijd. Het Arentshuis is een van deze bezienswaardigheden welke zeker het bezoeken waard is tijdens Stedentrip Bruggeje stedentrip Brugge. Het is namelijk een prachtig museum welke gevestigd is in een 18e eeuws herenhuis. Er zijn werken te bewonderen uit alle tijden. Dit maakt het een gevarieerd museum.

Het Belfort is een prachtige middeleeuwse toren. De toren is 83 meter hoog en de oude schatkamer is nog steeds te bewonderen in deze toren. Ook heeft deze toren 47 klokken. Dit is dus zeker een aanrader tijdens je stedentrip Brugge. Doordat de toren zo hoog is geeft het een prachtig uitzicht over de stad.

Brugge heeft ook een eigen Seapark: Boudewijn seapark. Het kan eigenlijk wel vergeleken worden met het Dolfinarium. Het is goed bereikbaar omdat het aan de ring van Brugge ligt.

stedentrip brugge

Vergelijk hier direct alle reizen naar Brugge. Je hoeft dan niet verder te zoeken en komt direct op de betreffende pagina van de touroperator uit

 

Waarom online tickets kopen of tours boeken?

Er zijn diverse voordelen om online je tickets of activiteiten al vooraf te boeken, zeker als je Brugge gaat bezoeken in de schoolvakanties.

Je bespaart kostbare vakantie tijd omdat je in Brugge niet op zoek hoeft naar verkooppunten.
Bij diverse activiteiten kun je zelfs kiezen voor een ” niet in de rij ” ticket waardoor je ook niet in de vaak lange wachtrijen hoeft te gaan staan bij de kassa van populaire attracties.
Door vooraf al te boeken weet je ook zeker dat je plek gereserveerd is. Hierdoor wordt vaak teleurstelling voorkomen op bestemming omdat populaire activiteiten vaak volgeboekt zijn.

En, natuurlijk het gemak! Je kunt je in alle rust voorbereiden op je trip en kiezen uit een zeer gevarieerd aanbod . En op bestemming, geniet je dan van een zorgeloze trip waarin alles al is geregeld.