De mooiste Australische stranden

geplaatst in: blog | 0

Waar vind je de mooiste Australische stranden?

Buiten Turqoise Bay bij Exmouth die wij al hebben toegelicht in het artikel rondreis door Australië volgen hier de laatste 3 mooie Australische stranden die je gezien en beleeft moet hebben. Australië is natuurlijk het land om te surfen !

Whitehaven Beach bij Whitsundays

De mooiste Australische stranden

Dit strand behoort tot de meest witte stranden ter wereld. Als je ooit in een brochure over witte stranden hebt gelezen, dan is dit toch wel het toppunt. Witter dan dit kan het bijna niet. Deze pracht wordt gecombineerd met helder zeewater, waardoor je je echt in een paradijsje waant. Het strand heeft een lengte van zes kilometer en maakt onderdeel uit van de eilanden van Whitsundays. Hier zijn er maar liefst 75 van. Er is een camping bij het strand te vinden waar je kunt overnachten, zodat je ook van de prachtige zonsondergang kunt genieten op één van de mooiste zandstranden ter wereld.

Squeaky Beach bij Wilsons Promontory

De mooiste Australische stranden

Tijdens je rondreis door Australië wil je natuurlijk ook kennis maken met de verborgen schatten van het land. Hier behoort Squeaky Beach zeker toe. Dit strand ligt behoorlijk verscholen en het kost je dan ook wat moeite om er te komen. Je moet heel het Wilsons Promontory National Park doorwandelen om er te komen. Deze wandeling door dit park is stevig en intensief, maar absoluut meer dan de moeite waard. Het park behoort tot de oudsten van het land. Als je wilt genieten van een adembenemend uitzicht, dan kan je hier ook de Oberon beklimmen.

Shell Beach bij Shark Bay

Wanneer je tijdens je rondreis door Australië in het westen van het land terecht bent gekomen, dan zou je hier zeker een bezoek moeten brengen aan Shell Beach. Dit strand heet natuurlijk niet voor niets Shell Beach. Het strand bestaat namelijk volledig uit schelpen. De kleine witte schelpjes maken een onvergetelijke indruk langs het heldere zeewater. Op de hele wereld is er maar één ander strand te vinden dat volledig bezaaid is met deze schelpjes. Het is wel heel belangrijk een goede zonnebril te dragen als je dit strand gaat bezoeken. Het zonlicht op de spierwitte schelpen is namelijk erg fel.

Ga op rondreis door Australië

Heb jij je zwemkleding al ingepakt en ben jij klaar voor een reis vol indrukwekkende stranden? Een rondreis door Australië biedt je de mogelijkheid om de mooiste stranden ter wereld te bewonderen. Natuurlijk kan je via Goedkoperondreis.com de mooiste rondreizen door Australië vinden en direct boeken tegen de meest zonnige prijs.

 

Vergelijk direct alle rondreizen naar Australië

[sc:Reisorganisaties_australie]

Een rondreis naar Australië is ook erg leuk in combinatie met een rondreis Nieuw-Zeeland of een rondreis Tasmanië.

Volgen globetrotter:

Passie voor reizen

GoedkopeRondreis.com is een professionele reizenwebsite voor leuke rondreizen en stedentrips. Wij geven je informatie over alle bestemmingen in de wereld en zoeken bij alle bestemmingen de goedkoopste aanbieders. Wij streven er naar om onze bezoekers te helpen bij het vinden van een leuke reis en het geven van héél veel reisinformatie

Laatste berichten van