Goedkope rondreis Duitsland

Goedkope rondreis Duitsland

Rondreis Duitsland met de goedkoopste auto rondreizen

Met een rondreis Duitsland zal je rondreizen van de machtige Alpen tot prachtige steden. Het land dat bekend staat om zijn gastvrijheid en zijn veelzijdigheid. Het land van onze oosterburen hebben over de geschiedenis heen een prachtig land en een zeer rijke cultuur opgebouwd, waar ze dan ook heel trots op zijn.Hiernaast de prachtige Dom van Keulen

Goedkope rondreis Duitsland

Natuur in Duitsland

Duitsland heeft bosrijke gebieden met prachtige heuvelachtige landschappen, groene valleien en oude steden waar nog veel geschiedenis te vinden is. In Duitsland zal je ook veel rivieren tegenkomen waardoor het ook heel leuk is om jou rondreis samen met een kleine cruise te verwerken. Je kan dan de rivieren van Duitsland ontdekken hierbij aan de Rijn, Moezel en Donau. Doordat Duitsland zo’n grote hoeveelheid aan natuur heeft en ook zeer divers is raden wij ook zeker een excursiereis aan zodat je onder begeleiding de beste plekjes van Duitsland kunt ontdekken.

Nationale parken in Duitsland:

Nationaal Park Bayerischer Wald is een nationaal park dat maar liefst 24.250 hectare groot is. Samen met het Behomer Woud wat eigenlijk bij die nationale park hoort is dit gebied het allergrootste bos in midden Europa. In dit Nationale park zijn veel prachtige vogels te vinden en zelfs de Europse wild kat!

Nog een aanrader is eigenlijk en klein stadje genaamd Berchtesgaden dit oude stadje is omgeven door vele prachtige bergen en natuur en is bijna een natuur park op zich. Ook is hier veel geschiedenis te ontdekken uit de tweede wereldoorlog.

Nationaal Park Eifel ligt in het noorden van Eifel en bezit veel prachtige rivieren omringt door prachtige natuur. De flora van Nationaal Park Eifel is het meest bezochte stukje natuur in Duitsland. Ook zijn hier lynxen, wilde katten, zwarte ooievaren en de zeldzame muurhagedis te vinden.

Zo dichtbij maar toch zo verschillend

Het is wonderlijk hoe een land dat zo dichtbij Nederland is toch zoveel van elkaar kunnen verschillen. Als je een rondreis Duitsland maakt dan kan je gemakkelijk met jou eigen auto erheen. Het is hierbij ook zeker een aanrader om fietsen mee te nemen, want Duitsland is een prachtig fiets en wandelgebied. Er zijn mogelijkheden voor stedentrips door Berlijn en Hamburg met jouw eigen auto op jouw eigen gemak. Rondreizen van plaats naar plaats waarbij de hotels geregeld zullen worden door de reisorganisatie, waardoor je altijd een zorgeloze rondreis zal hebben.

Cultuur in Duitsland

Duitsland biedt in grote maten zijn cultuur aan, vele beroemde componisten, wijsgeren, kunstenaars, universiteiten en vele museums. Als je door Duitsland gaat rondreizen zal je ontdekken dat Duitsland bijna oneindig veel invloed heeft over de hele wereld.

Goedkope rondreis Duitsland

De Duitse keuken

De keuken in Duitsland is voor diegene die van aardappelen, stampotten en grote stukken vlees en worst houden. Een van de vele bekende gerechten zijn de Wienerschnitzel, sauerkraut , bockworst. en bradworst. Duitsland is zeker een aanrader voor de vlees en worst liefhebbers, maar ook veel van de traditionele gerechten zijn de moeite waard. De Duitsers houden van echte stevige maaltijden met een sociaal karakter. En niet te vergeten de grote hoeveelheid bier dat Duitsland aanbied, er zijn veel kleine brouwerijen en natuurlijk ook grote, waardoor je vele soorten bieren kunt proeven en uitproberen, en de Duitse wijn word ook wereldwijd aangeprezen!

Goedkope rondreis Duitsland

Bezienswaardigheden in Duitsland

In Duitsland zijn er tal van bezienswaardigheden te bezichtigen. Maar wat zijn nu de echte hoogtepunten? Hierbij een paar bezienswaardigheden die je niet mag missen in Duitsland.

Kasteel Heidelberg is een van de meest bezochte bezienswaardigheden door toeristen in Duitsland. Dit komt voornamelijk doordat het kasteel zo’n indrukwekkende uitstraling heeft als je het van een afstandje bekijkt. Wat dit kasteel nog een stuk bijzonderder maakt is dat het kasteel Heidelberg veel Romeinse invloeden heeft. Dit kasteel mag je niet missen als je een rondreis Duitsland maakt!

Als volgende raden we weer een kasteel aan. Dit keer is het kasteel Neuschwanstein, als je de foto hier onder ziet weet je direct waarom jij dit kasteel niet mag missen als je een rondreis Duitsland maakt.

Goedkope rondreis Duitsland

Als laatste natuurlijk de Dom van Keulen. Dit grote gotische Kathedraal stamt uit 1248 en is tot maar liefst 1880 afgebouwd. De schatkamer van de kerk is het belangrijkste eigendom van Europa.

pagina’s over Duitsland:

De leukste familieparken van Duitsland

Vakantie in Duitsland

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Duitsland.