Single reizen voor alle leeftijdsgroepen
Waardeer dit artikel aub

Het aantal singles in Nederland groeit met de dag. Hierdoor krijgt het fenomeen single reizen een steeds groter aandeel in de Single reizen voor alle leeftijdsgroepenbeschikbare reizen van aanbieders. Binnen deze categorie is daardoor ook een keur aan keuzes ontstaan. Voor de individuele rondreizigers zijn er onder andere stedentrips, busreizen, zonvakanties en actieve vakanties. Voor alle leeftijdsgroepen en voor alle voorkeuren is er een geschikte reis te vinden. Ben je single en ga je graag mee op een van deze trips, het enige wat je te doen staat is de juiste aanbieder te vinden.

Jouw keuze

Naast het ontmoeten van andere singles zijn er meer voordelen aan single reizen. Zo is er de vrijheid die je niet zou hebben wanneer je niet alleen op vakantie zou gaan. Wat jij graag doet, doe je. Geen compromissen en geen gedoe over wat er wel of niet gezien moet worden. Jouw wil is wet. Het begint al met het uitzoeken van de voor jou geschikte vakantie. Wil je die stedentrip naar Londen of een single reis Griekenland? Op bestemming heb je al één ding gemeen met de overige singles. Ze kozen dezelfde vakantie.

Een  single reis boeken

Er zijn vele aanbieders die single vakantiereizen aanbieden. De marktleider is Kras. Op deze website kun je reizen van alle soorten vinden. Handig onderverdeeld in thema’s als bijvoorbeeld actieve vakanties, zonvakanties en wintersportvakanties. Bij elke reis staat ook in welke leeftijdsgroepen de reis beschikbaar is. Zo zijn er winterreizen voor 20 tot 65 jarigen, maar zijn er ook zonvakanties waarbij de reizen worden opgedeeld in 25 tot 45 jaar en actieve vakanties voor singles van 40 tot 55 jaar. Voor elke reis bestaat een uitgebreid scala aan leeftijdsgroepen.

De aanbieders van single reizenSingle reizen voor alle leeftijdsgroepen

Naast singlereizen zijn er nog vele andere aanbieders met mooie reizen. Heb je liever een busreis of stedentrip? In dat geval zijn er individuele rondreizen te vinden bij onder andere Kras ,Tui en bij FOX. Ook deze reizen zijn toegespitst op alleenstaanden en onderverdeeld in leeftijdsgroepen.

Tegenwoordig beschikken bijna alle reisorganisaties over het segment single reizen. Zo ook Sadawee, Shoestring en bakreizen. Van zonvakantie tot wintersportvakantie. Van jong tot oud. Tevens bestaan er organisaties die reizen begeleiden voor single senioren, zoals seniorenreizen, en organisaties die reizen begeleiden voor jongeren zoals Mambo.

De voordelen van een single reis

Het alleen op reis gaan om andere singles te ontmoeten heeft als groot voordeel dat je helemaal tot rust kunt komen. Geen druk van mensen om je heen. Je bepaalt zelf wat je gaat doen. Tot jezelf komen met een single reis is alvast een voordeel die niet meer afgepakt kan worden. Je kunt in een ongedwongen sfeer mensen ontmoeten en kijken of de er wellicht interessante alleenstaanden zijn voor jou. Dit is ook één van de redenen dat Individuele rondreizen zo aan populariteit winnen.

Variatie

Vanwege de grote variatie in single reizen die worden aangeboden kiezen meer en meer mensen voor een vakantie van deze aard. Het groeiend aantal singles maakt steeds vaker en meer gebruik van single vakantiereizen. Alle vakanties kunnen rekenen op veel animo. Busreizen, wintersportvakanties of stedentrips. Steeds meer mensen melden zich aan. Hierdoor groeit de kans dat singles de ware kunnen vinden op deze trips ook aanzienlijk. Naast alle andere voordelen kan dit alleen maar als een grote bonus worden gezien. De Phuket vakantie is zeker een aanrader en kun je zeker overwegen in je beoordeling.

Bekijk hier het aanbod van alle single reizen aanbieders

Bewaren

 

Single reizen specifiek

Cirkel reizen

 • 25-39 jaar
 • 35-49 jaar
 • 35-55 jaar
 • 45-69 jaar

Kras single reizen

 • 30-45 jaar
 • 40-55 jaar

Tui single reizen

 • Individuele Rondreizen

Shoestring single reizen

 • Alleen reizenden

Fox single reizen

 • Groepsreizen Singles

Sawadee single reizen

 • 20-35 jarigen
 • 20-39 jarigen

Activa single reizen

 • Alleen reizenden

Single reizen specifiek wintersport

SingleSnow single reizen

 • Alleen reizenden

Snowmania single reizen

 • 14-23 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.