Bij NRV Reizen vind je een ruime keuze aan rondreizen. Of je nu alleen reist of met een groep, er is altijd wel een geschikte reis te vinden. Denk dan bijvoorbeeld aan een 14 daagse individuele rondreis naar China waarin je alle hoogtepunten van het land te zien krijgt. Een rondreis brengt je op de meest magische plekken in Azië, Afrika, Latijns Amerika, het Midden Oosten en Noord Amerika. Een groepsreis is gezellig, veilig en gemakkelijk, waardoor een rondreis ideaal is als je nog niet zo vaak alleen naar het buitenland bent geweest. Laat je verassen door de kwaliteit en de mogelijkheden van een rondreis.

Waar naar toe?

Groepsreizen, Privéreizen of zelf samenstellen naar: Amerika, Argentinië, Bolivia, Botswana,Brazilië, Cambodja, China, Chili, Costa Rica, Dubai, Ecuador, Galapagos, Hong Kong, India, Indonesië, Jordanië, Kenia, Laos, Malediven, Maleisië, Marokko,Myanmar, Namibië, Nepal, Oman, Peru, Singapore, Sri Lanka, Tanzania, Thailand, Vietnam, Zimbabwe, Zuid Afrika.

betrouwbaarheid

NRV Reizen staat voor betrouwbaarheid en is dan ook aangesloten bij SGR, ANVR en het calamiteitenfonds. Zo weet je zeker dat jouw rondreis goed is georganiseerd en dat je niet meer betaald dan nodig is. Je reist zorgeloos, waardoor je optimaal kunt genieten van een leuke vakantie. Wil jij ook een rondreis ? Bekijk dan snel de beste deals! Wil je meer weten over de leukste rondreizen en de beste bestemmingen, kijk dan gerust even rond op deze website. Bij elke bestemming vindt je handige info die jou kan helpen bij het boeken van jouw ideale rondreis.

Méér zien met SRC-reizen!

De groepsreizen en individuele reizen van SRC zijn geschikt voor iedereen die tijdens zijn vakantie méér van de wereld wilt ontdekken! Al 33 jaar organiseert SRC de mooiste culturele groepsreizen, fly drives en een privéreis met chauffeur naar prachtige, cultuurrijke bestemmingen. Tijdens deze reizen laat SRC de gasten niet alleen de highlights zien, maar ook de onbekende parels. Door de enthousiaste verhalen van getalenteerde reisleiders en gidsen komt de cultuur van het vakantieland écht tot leven. Vele tevreden reizigers kunnen dit beamen!

SRC Reizen