Rondreis Zweden

Rondreis Zweden

Een goedkope rondreis Zweden is voor de mensen die op zoek zijn naar een land met prachtige landschappen en natuurparken, diegene die tegen een stootje kunnen en er van houden op avontuur te gaan in plaats van het eindeloze strand liggen. Als jou dit aanspreekt dan raden wij jou aan snel door te lezen en te ontdekken wat Zweden jou te bieden heeft. Ook kan je direct beginnen met het vergelijken van rondreis aanbieders naar Zweden hieronder.

De steden en dorpjes

Als jij in  Zweden bent kan je niet om de grootste steden heen. Ten eerste is Stockholm een geweldige bestemming als je een rondreis maakt. Ten eerste is Stockholm een prachtige stad op zich, maar er kan ook heerlijk gewinkeld worden, museums bekijken, bezienswaardigheden ontdekken en heerlijk uitgaan. Stockholm is een een stad die je kan ontdekken als je in Zweden bent.

Provincie Skåne

Als je een rondreis Zweden maakt en in de provincie Skåne terecht komt. Zal je merken dat alle wegen in de provincie Skåne leiden naar deze prachtige stad. Malmö is opzich een klein stadje dat heel veel te bieden heeft. Er zijn restaurants te vinden van de allerhoogste kwaliteit en uitstekende cafés. Malmö is de blauwdruk van een duurzame stad, dus vergeet niet een duurzame rondleiding te nemen als jij in Malmö bent. Malmö is zeker de moeite waard tijdens een rondreis in Zweden!

Dierenpark Järvzoo

De steden in Zweden hebben een wijd aanbod aan bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld is aan het Järvzoo een prachtig dierenpark met dieren die je nooit in de dierentuinen rond Nederland zult gaan tegenkomen. Veel van de dieren leven in koude weersomstandigheden en in de dierenparken leven ze vrij en kunnen ze bijna altijd staan en gaan waar ze willen. Daarnaast kan je met een rondreis door Zweden ook veel van de kleine unieke dorpjes bezoeken die jou met open armen zal ontvangen, de inwoners willen altijd graag hun tradities en cultuur met andere mensen delen. Als jij gaat rondreizen door Zweden is het erg belangrijk dat jij je goed oriënteert op wat je allemaal wilt ontdekken in Zweden!

De natuur van Zweden

Met een rondreis Zweden zal je ontdekken dat Zweden een zeer rijke natuur heeft. Het is in Zweden, Noorwegen en Finland op allerlei manieren mogelijk om jezelf te vervoeren door de prachtige landschappen. Je kan jezelf verplaatsen met kano’s, bergklimmend, wandelend met de auto en nog veel meer. Het is voor de natuurliefhebber zeker een must om Zweden een keer te bezoeken, de landschappen zijn uniek en er zijn weinig plekken in de wereld die hetzelfde unieke beeld van Zweden kunnen evenaren.

Bezienswaardigheden in Zweden

Als je gaat rondreizen in Zweden zijn er veel bezienswaardigheden te vinden. Het is daarom erg belangrijk dat jij je goed oriënteert voordat je een rondreis maakt! Nu een paar voorbeelden van bezienswaardigheden in Zweden:

Vasemuseet is het populairste museum dat je kan vinden. Het museum is gebaseerd of de Vasa, het enige unieke schip dat Zweden nog bezit uit de 17e eeuw. Ze hebben het schip versierd met honderden beelden die allemaal zijn gemaakt van hout. En dat maakt de Vasa een ware kunstschat. Het Vasemuseet is een museum dat je kan bezoeken als jij gaat rondreizen door Zweden!

Kolmarden is een dierentuin in de stad Norrkoping, dit bevindt zich ten zuidwesten van Stockholm. Deze dierentuin is een van de grootste dierentuinen in Europa. De dierentuin is gevestigd midden in een bosrijk gebied en heeft een zeer groot aanbod aan diverse dieren. Zo zal je merken dat er olifanten, leeuwen en tijgers rondlopen in het dierenpark.

Kalmar Slott is een prachtig kasteel dat zich bevindt op een schiereiland in Zweden. Het kasteel is te vinden vlakbij Malmo. Dit is het best bewaarde kasteel uit de renaissance tijd van Noord-Europa. Het kasteel is ontstaan in 1180 en heeft over de jaren veel uitbreidingen gekregen.

Op avontuur tijdens jouw rondreis Zweden

Als je gaat rondreizen door Zweden zijn er ook mogelijkheden om te gaan skiën in een van de vele skioorden. De ski oorden lopen van Riksgränsen dat in het uiterste noorden van Zweden ligt boven de poolcirkel, en je kan langs een van de vele door bergen gevormde ruggengraten in het noordwesten en vervolgens oostwaarts in de provincie Dalarna. Ook zijn er mogelijkheden voor een cruise en het ontdekken van het noorderlicht(een indrukwekkend natuurlijk verschijnsel)

 

Vergelijk hier direct alle reizen naar Zweden

 

3 gedachten over “Rondreis Zweden

  • Ik heb afgelopen een rondreis gemaakt naar Zweden. Je ziet echt heel veel van het land. Ik had de 19 daagse reis via Pelikaan reizen geboekt, 100% waar voor je geld. Echt een aanrader!

  • Het zou handig zijn als je erbij zet wat de beste organisaties zijn voor het maken van een rondreis zweden… verder goed artikel!

  • Beste Ad,

   Bedankt voor het compliment! We gaan tijdens de volgende update van GoedkopeRondreis.com meer organisaties die wij aanbevelen in ons artikel verwerken. Zo ook voor het artikel over deze rondreis naar Zweden! Houd de website dus goed in de gaten!

   Met vriendelijke groet,

   Team GoedkopeRondreis.com

Geef een reactie