Rondreizen door Scandinavië

Rondreizen door Scandinavië

Rondreizen door Scandinavië is een rondreis door natuur, cultuur, fjorden, meren en uitgestrekte bossen. De landen Zweden, Noorwegen, Finland, IJsland, Faeröer Eilanden en Denemarken zijn perfect voor diegene die van natuur en cultuur houden. De steden Stockholm en Oslo zijn ook zeker een bezoekje waard! Hieronder kan je direct beginnen met het vergelijken van rondreizen door Scandinavië, of leer meer over de landen van Scandinavië in dit Artikel.

Denemarken

Een rondreis Denemarken bied jou een leuke diversiteit aan leuke activiteiten. Denemarken is een land perfect voor heerlijke lange wandelingen door prachtige natuur. Ook is de cultuur het ontdekken waard en zijn er in de steden veel shop en feestgelegenheden. Het klimaat van Denemarken is vergelijkbaar met die van Nederland, de overige landen van Scandinavië zijn over het algemeen wat kouder.

Noorwegen

Rondreizen door Noorwegen staan bekend om zijn fjorden en het noorderlicht. Het land is ingericht voor de wat meer avontuurlijke toeristen, maar voor de wat oudere mensen is er ook zat te beleven. Ook is de flora en fauna in Noorwegen geweldig, met veel geweldige ongerepte natuur en mooie gesteentes. Noorwegen staat bekend om zijn vele zeldzame vogelsoorten en op de cruises kunnen vaak walvissen en zeehonden gespot worden. Houd jij van natuur en wildlife? Dan is een rondreis Noorwegen wat voor jou!

Zweden

Zweden is een land voor prachtige landschappen en natuurparken. Het land lijkt eigenlijk best veel op Noorwegen, de rondreizen worden daarom ook vaak in combinatie gedaan met Noorwegen en voor de echt fanatieke Finland. Een rondreis Zweden is niet voor diegene die houden van zon, zee en strand, het is voor diegene die houden van prachtige woeste natuur, wandelen en wildlife.

IJsland

IJsland is een van de mooiste rondreis bestemmingen in Europa. Het land is rijk aan cultuur en natuur, met een van de meest open en gastvrije bevolkingen in de wereld. Het land is woest met veel bergen, vulkanen en ongerepte natuur. Ben jij een avonturier? Dan is een rondreis IJsland de keuze voor jou.

Finland

Een rondreis Finland lijkt erg op een rondreis door Zweden of Noorwegen, het enigste grote verschil is de gigantische hoeveelheid ongerepte/beschermde natuur. Wil jij terug naar de natuur zoals die was duizenden jaren geleden? Dan is Finland jouw bestemming.

Een rondreis naar Scandinavië boeken

Aanbieders hebben een wijd aanbod aan rondreizen naar Scandinavië, van organiseert tot vrij en van bus tot huurauto. Oriënteer je goed naar de mogelijkheden en de prijzen en vind bij een van onze aanbieders jouw rondreis naar Scandinavië!

Vergelijk hier direct alle reizen naar Scandinavië