1-min

Sundowner Wildlife Holidays

Sinds 2004 zijn wij dankzij onze passie, kennis en persoonlijke aandacht voor onze klanten uitgegroeid tot dé specialist in comfortabele Wildlife reizen in Nederland en België. Door geregeld onze bestemmingen te bezoeken en ter plekke samen te werken met in Wildlife gespecialiseerde touroperators kunnen wij u als geen ander adviseren over waar en wanneer u het beste Wildlife op een comfortabele manier kunt zien. Neem gerust contact op met onze ervaren Wildlife specialisten of kom langs op ons kantoor in Amstelveen.

De continenten die Sundowner Wildlife Holidays biedt bij hun op maat gemaakte groepsrondreizen:

  • Afrika
  • Azië
  • Noord-Amerika
  • Europa

Een passie voor Wildlife

Een safari dag op de Afrikaanse savanne loopt ten einde. U staat bij uw jeep op de oevers van een met nijlpaarden gevulde rivier. De zon gaat langzaam onder en zet de natuur in vuur en vlam. U kijkt om u heen en u ziet zebra’s en topics grazen en in de verte loopt een kudde olifanten. Het enige geluid in de verder stille natuur komt van de nijlpaarden. U geniet intens en u neemt nog een slokje van uw ijskoude drankje en u denkt; “dat is het Sundowner moment …”.

Sundowner heeft groepsreizen naar de volgende bestemmingen:

Afrika

Congo-Brazzaville, Gabon, Kenia, Namibië, Oeganda, Rwanda, Sao Tome en Principe, Tanzania

Azië

China, India, Maldiven, Nepal, Sri Lanka, Rusland

Americas

Alaska, Canada, Costa Rica, Mexico, Verenigde Staten

Europa

Finland, IJsland, Italië,Noorwegen, Azoren(Portugal), Rusland

Ja, ik wil naar de laatste aanbiedingen van Sundownersundowner

sundowner rondreizen aanbieding

Maak prachtige primaten reizen in Afrika en Azië met Sundowner Wildlife Holidays

 

Sundowner Wildlife Holidays“I can hear them”, fluistert de gids. Eindelijk, wat een klim en wat een goed idee om werkhandschoenen van de Gamma mee te nemen op mijn gorilla reis in Oeganda.

Overal waar we staan prikt de dichte vegetatie, zakken we weg en blijven we haken achter allerlei soorten planten. We klimmen verder door het dichte oerwoud. Ineens zie ik schuin boven me een donkere gestalte in de bomen die naar me kijkt. Een jonge berggorilla.

Als we dichterbij komen zie ik meer berggorilla’s die druk in de weer zijn. Een baby gorilla slaat zichzelf op de borst en valt om. Een enorme mannelijke zilver rug berggorilla komt op ons af.

De gids fluistert “Take some leafs, do if you eat and do not look into his eyes”. Ik vraag maar niet waarom.  Snel pak ik wat bladeren en terwijl ik naar beneden kijk doe ik alsof ik eet. De zilver rug gaat naast mij zitten en pakt ook wat bladeren. Helemaal gerust ben ik niet maar wat een beleving, ik zit naast een berggorilla in Oeganda. Ineens zie ik, nog steeds naar beneden kijkend, dat de berggorilla opstaat en verveeld wegloopt …(Ronald Loriaux van Sundowner).