Tenzing travel

Tenzing Travel voor rondreizen op maat

Tenzing Travel ( voorheen Kuoni ) is een reisorganisatie die al meer dan 100 jaar bezig is met zijn vak: het organiseren van verre reizen! Flexibiliteit, exclusiviteit en maatwerk zijn de kracht van de reisorganisatie. Ze organiseren weekendtrips tot wereldreizen, en ze zorgen er altijd voor dat alles tot in de puntjes is verzorgt.

Of het nu gaat om een fly and drive naar Amerika, een rondreis door India, een heerlijke strandvakantie of een camperrit door Nieuw-Zeeland.

Als u naar de website van de reisorganisatie gaat raden wij aan om de offerte in te vullen, hier kunt u uw wensen aangeven en ervoor zorgen dat de rondreis die u gaat boeken 100% is afgestemd op uw wensen!

Inspiratie

“We hebben ons laten inspireren door een indrukwekkend verhaal: Iedereen kent Sir Edmund Hillary. Hij was de eerste die de Mount Everest heeft beklommen. Hiermee werd zijn jarenlange droom vervuld. Later zei hij: “Niet het bereiken van de top, maar de reis ernaartoe is wat het onvergetelijk heeft gemaakt”. Maar weinig mensen kennen Tenzing Norgay. Zonder hem had Sir Edmund Hillary nooit de top bereikt. Tenzing Norgay was de gids en de sherpa. Hij bereidde de reis voor, kende de route en hielp Sir Edmund Hillary om de problemen onderweg te overwinnen. Wij willen graag uw ‘Tenzing’ zijn. Uw gids die u voor gaat en het ook voor u mogelijk maakt onvergetelijke momenten te beleven

Eerst als Special Traffic, later onder de vleugels van het internationaal gelauwerde Kuoni bieden wij al meer dan 35 jaar verre reizen aan. Nu in 2015 veranderen we weer en heten wij Tenzing Travel. Buiten onze naam en onze visuele presentatie verandert er echter weinig: onze mensen blijven hetzelfde en onze toewijding en service blijven van topniveau

Ga direct naar Tenzing Travel en vraag een offerte aan!

rondreizen aanbieding Tenzing