Zeecruises

Zeecruises

Zeecruises naar alle zeeën en oceanen van de wereld.

Veruit het grootste gedeelte van de aardbol bestaat uit water. Overal zijn zeeën, oceanen en rivieren. Het is dan ook een bijzonder mooie manier om de wereld vanaf het water te leren kennen. Dat is goed mogelijk. Er zijn veel cruises tegen betaalbare prijzen. Zo kunt u voordelige zeecruises vinden naar alle zeeën en oceanen van de wereld. Lekker relaxen op een mooi schip in mooie omgevingen zoals de Middellandse Zee, het Caraïbisch gebied ,de Rode Zee of de Atlantische Oceaan. Wie wil dat nu niet?

Zeecruises

De schepen

Bij zeecruises worden lange afstanden afgelegd. Hiervoor worden over het algemeen grote schepen en zeer luxe schepen gebruikt. Cruiseschepen zijn over het algemeen al luxe vaartuigen, maar bij zeecruises is het allemaal nog even meer. Indoor sporthallen, bioscopen en theaterzalen. Een grote keuze aan restaurants met keukens van over de hele wereld. Zwembaden en waterpretparken. Het kan allemaal. Het laatste wat er zal gebeuren op een cruiseschip, is dat de verveling toe zal slaan.

De kajuit

Zeecruises

Naast al het vertier dat er aan boord te vinden is, heb je ook een slaapplek nodig. Aan boord zijn veel verschillende kajuiten met allemaal hun eigen prijs. Zo heb je kajuiten met uitzicht over de zee en ook kajuiten onder zeeniveau. Er zijn kajuiten in het midden van het schip, dus zonder raam, en er zijn kajuiten aan de buitenkant van het schip. Een kajuit meer naar het midden van het schip kan een stuk voordeliger uitpakken. Het grootste gedeelte van de tijd zal je je kunnen vermaken aan boord, dus kan het zijn dat je de kajuit minder belangrijk vindt.

Bestemmingen

Zeecruises

Er zijn vele verschillende bestemmingen. Van de Waddenzee hier in Nederland tot Atlantische oceaan en de Zwarte Zee. De zeeën van Azië en de zeeën van Zuid-Amerika. Tijdens deze cruises bezoek je eilanden, maar ook interessante bestemmingen aan land. Mooie culturele bouwwerken en ongerepte natuur kun je verwachten. Dit alles terwijl je tussen de bestemmingen door ook de mooiste vergezichten ziet en bovendien kunt genieten van alle voorzieningen aan boord. Op deze manier leer je de wereld kennen op een heel relaxte manier.

Themacruises

Er bestaan ook themacruises. Denk bijvoorbeeld aan culinaire cruises of kerstcruises. Bij deze tochten kun je helemaal opgaan in het thema van de cruise. Er wordt alles aan gedaan om het een geslaagde tocht te maken. Dit is al te zien bij de luxe die de boten te bieden hebben. Wanneer je op een themacruise gaat, zal er ook voor gezorgd worden dat jouw verwachtingen zullen worden overtroffen. Een themacruise biedt nog weer dat beetje extra. Bij verschillende aanbieders kunt u thema’s bekijken. Een interessante mogelijkheid.

Duur van een cruise

Een zeecruise duurt meestal wat langer dan een riviercruise. Meestal neemt de reis tussen de 10 en 15 dagen in beslag. Hierin bezoek je dan meerdere landen die aan één zee of oceaan liggen of soms ook meerdere zeeën. Ook hierbij geld dat je uit veel mogelijkheden kunt kiezen. Er bestaat een keur aan reizen over de hele wereld, tegen allerlei tarieven.

Vergelijk hier direct alle Cruises