Luxe Cruises

Luxe Cruises

Luxe cruises, zachte prijs

Vertoeven op een schip dat niets te wensen overlaat. Over voorzieningen beschikt die je niet had kunnen bedenken. Ondertussen ga je van de ene mooie bestemming naar de andere nóg mooiere bestemming. Daarbovenop zie je de prachtigste natuur en landschappen voorbij komen. Al deze luxe klinkt als een dure aangelegenheid, maar dit hoeft helemaal niet waar te zijn. Tegenwoordig zijn er heel uitgebreide cruises te boeken voor een zacht prijsje. Het aantal goedkope cruises stijgt en is daarmee een bereikbare vakantie geworden voor veel mensen.

Bestemmingen voor luxe cruises

Waar gaan deze cruises allemaal naartoe en waar komen ze langs? De vraag kan beter worden omgekeerd. Waar gaan ze niet langs? Er zijn vele cruises te boeken bij vele aanbieders. Je kunt werkelijk de hele wereld rond. De Middellandse zee, de Noorse Fjorden, Canarische eilanden of wanneer je het liever verder van huis zoekt de Caraïben, India of de Malediven. Het hangt er vanaf waar je het liefste naartoe gaat. De wereld ligt aan je voeten met zoveel mogelijkheden.

Vervelen kan haast niet op een luxe cruise

Tussen de bestemmingen in zal je veel tijd doorbrengen op het schip. Slaat de verveling dan niet toe? Vervelen tijdens de cruises is onmogelijk. Er is zoveel te doen aan boord vanwege alle aanwezige faciliteiten. Het kan worden beschouwd als een varend dorp. Het enige verschil is dat er meer te doen is op het schip dan in een gemiddeld dorp. Er zijn klimmuren, golfcourts, theater- en concertzalen, wellness centers, bibliotheken, ijspistes en basket- en volleybalpleinen. Daarnaast zijn er nog workshops die je kunt volgen en wanneer je aan land komt zijn er excursies te doen.

Overige voorzieningen

Natuurlijk kan er ook heerlijk gegeten worden op een cruiseschip. De maaltijden die worden bereidt aan boord zijn van hoge kwaliteit en je kunt op de meeste schepen kiezen uit een aardig groot aanbod. Zoals de keuze tussen een grill- of visrestaurant, de Italiaanse of de Thaise keuken of gewoon lekker vertrouwd, de Europese keuken. Cruiseschepen hebben ook iets gevonden tegen zeeziekte. De schepen hebben stabilisatoren aan boord die bij teveel schommelingen zorgen dat je er geen last van ondervindt.

Kinderen aan boord

Kinderen zijn zeer welkom aan boord. In sommige gevallen zijn er kortingen beschikbaar voor kinderen wanneer je de reis boekt. Bij sommige aanbiedingen kunnen kinderen zelfs gratis mee. Ook voor kinderen geld; er is genoeg te doen. Zo zijn er kinder- en tienerclubs waar de kinderen terecht kunnen. Er zijn waterparken, gamerooms, kinderrestaurants en sporten speciaal bedoeld voor kinderen. Ze hebben alles binnen handbereik. Wanneer je een bepaald bedrag vooruit betaald voor kinderen, kunnen ze ook zelf frisdranken halen aan boord. Zelfs voor baby’s, peuters en kleuters zijn er op de meeste schepen babyclubs of verzorgsters beschikbaar.

Vooroordelen kloppen niet

Over cruises bestaan nogal wat vooroordelen. Zo denken mensen dat het van dergelijk grote luxe is, dat alleen mensen die over veel geld beschikken het zich kunnen veroorloven. Toch beginnen meer en meer mensen in te zien dat dit niet waar is. Goedkope cruises worden veel geboekt, het groeit zelfs explosief. Een goedkope cruise betekent niet dat er op een schip niets te doen is. Alle hierboven beschreven voorzieningen zijn op de meeste schepen te vinden. Goedkoop of minder goedkoop. Voor een mooie prijs kun je de wereld rond op een schip dat niets te wensen overlaat.

 

Vergelijk hier direct alle Cruises

 

Speciale pagina over:

Riviercruises
Nijlcruises

Goedkoperondreis.com